Diari Més

Juan Merino: «Signo 4 punts dels pròxims 6»

L'entrenador del Nàstic està content amb els efectius que té a la davantera

L'entrenador del Nàstic, Juan Merino.

Juan Merino: «Signo 4 punts dels pròxims 6»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Merino, entrenador del Nàstic, ha manifestat en la roda de premsa prèvia al duel de demà a Lugo (18 hores) que es conforma amb sumar «quatre punts dels pròxims sis, ho signaria», tot i que «sempre hem d'estar més a prop de guanyar que de perdre».

L'entrenador comptarà amb sis baixes de cara a l'enfrontament a Galícia, com seran les de Djetei i Lévy Madinda, que continuen disputant la Copa Àfrica amb les seves respectives seleccions; Xavi Molina i Lobato, lesionats; i Juan Delgado i Uche, sancionats. Merino recuperarà a Manu Barreiro, que torna després de sanció, tot i que el punta no està al cent per cent. «Crec que sí arribarà. De fet, entra a la convocatòria, però té una petita contractura», ha desvetllat Juan Merino.

Precisament, de la davantera ha parlat el tècnic del Nàstic: «Si estic content amb una part de la plantilla, és amb la davantera». Tot i això, ha preferit no entrar a valorar quants fitxatges el farien feliç d'aquí al tancament del mercat d'hivern. «Tinc confiança plena en la plantilla que hi ha. Creiem que tenim una plantilla competitiva, i no hi ha cap jugador que estigui a prop d'arribar», ha expressat.

Juan Merino està molt content amb els jugadors que té, encara que n'acabi arribant algun més. En aquest sentit, ha volgut deixar ben clar que «estem entre les deu millors plantilles del campionat».

També ha tingut temps de parlar del Lugo, rival de demà. «Juga amb un 4-2-3-1, Joselu, amb tretze gols està molt bé i Pedraza també està realitzant un bon campionat. És un equip que genera molt perill», ha reblat. Finalment, ha parlat sobre Iago Bouzón i les crítiques que estaria rebent el central: «En aquests dos últims partits ha rendit força bé. No valoro el que hagi passat amb anterioritat».

tracking