Máyor retorna la felicitat al CF Reus

Un gol del punta en el 32' dóna tres punts als reusencs; Querol, amb un cop al cap, marxa lesionat i Jorge falla un penal

Máyor ha estat a punt de marcar.

Máyor ha estat a punt de marcar.LaLiga

El CF Reus torna al camí de la victòria després de sumar un triomf més que merescut contra l'Almeria (1-0). La diana ha estat de Máyor, qui ha afusellat Casto a la primera meitat amb un xut creuat.

En el segon acte, els reusencs han estat capaços de mantenir la distància a l'electrònic, però han hagut de lamentar una lesió de Querol, que ha hagut d'abandonar el terreny ajudat per les assistències a causa d'un cop al cap. Afortunadament, no es tracta d'una lesió greu.

La gran sorpresa a l’onze de Natxo González ha estat la inclusió de David Querol per banda dreta. Jorge partia des de l’esquerra, amb Miramón a la mitja punta, amb què Fran Carbia havia d’esperar des de la banqueta. A la punta d’atac, Máyor ha estat l’escollit en perjudici d’Edgar Hernández.

Ha tingut molt controlat el partit el conjunt reusenc. A la primera meitat, dues ocasions de gol, una d’elles el gol. En el 32’ Máyor ha inaugurat l’electrònic gràcies a una diana que ha arribat arrel d’una passada d’Ángel que no ha desaprofitat el futbolista de l’entitat reusenca.

Domini total

L’1-0 no ha fet variar el guió, i el Reus ha continuat dominant. Sis minuts després, en el 38’, a punt ha estat Jesús Olmo de fer el segon. Ha estat en una acció de córner, en la qual el central ha volat per rematar. L’esfèrica ha sortit llepant la fusta.

Olmo ha estat omnipresent en el partit d’avui. El jugador del CF Reus ha estat present tant en defensa, com li toca, com en atac. En algunes accions ofensives el defensor es quedava a dalt per acompanyar els homes ofensius, creant també un gran perill.

Amb el resultat d’1-0 s’ha arribat al descans, una situació que no ha agradat gaire al tècnic visitant, Fernando Soriano, qui ha mogut banqueta aprofitant els 15 minuts d’aturada. Chuli ha deixat al vestidor a Fidel Chaves. Volia més presència ofensiva el tècnic visitant.

No ha aconseguit canviar res, ja que la segona part també ha estat completament reusenca. A més, els segons 45 minuts han estat els més moguts, tot i no haver-hi cap gol per part de cap dels dos conjunts.

David Querol, al quart d’hora, ha cavalcat més de 30 metres, s’ha plantat davant de Casto, i aquest ha repel·lit a córner el tret del davanter. Ha estat trist protagonista Querol pocs minuts després. En el 65’, ha rebut un cop al cap fruit d’un salt amb un rival, i ha caigut a terra. Ràpidament, s’ha pogut veure com s’havia fet mal i han hagut d’entrar els serveis mèdics, que han aconsellat el seu canvi immediat. Així ha estat, i ha entrat David Haro. Querol ha abandonat el camp sensiblement afectat per l’acció.

Però encara faltava una acció més per aixecar de les seves cadires als espectadors. Penal clar a l’àrea del Reus. Joaquín agafa a Máyor, i el col·legiat assenyala la pena màxima. L’agafa Jorge, i dispara alt.

Ha hagut de patir una mica al final el CF Reus ja que el col·legiat ha afegit sis minuts, a causa de la lesió de Querol, però l’empat no s’ha mogut.

FITXA TÈCNICA

CF REUS

Edgar Badia, Campins, Olmo, Pichu Atienza, Ángel, López Garai, Ramon Folch, Jorge (Fran Carbia, 85’) Querol (David Haro, 68’), Miramón (Babic, 88’) i Máyor.

UD ALMERIA

Casto, Isidoro, Joaquín, Trujillo, Ximo Navarro, Fran Vélez, José Ángel (Corona, 75’), Antonio Puertas (Pozo, 78’), Juanjo, Fidel (Chuli, 46’) i Quique

GOLS

1-0, Máyor (32’).

ÀRBITRE

Juan Luis Pulido Santana (Las Palmas). Va mostrar la targeta groga als visitants Isidoro, Antonio Puertas, José Ángel, Joaquín Fernández i Chuli.