Diari Més

Com accedir al Nou Estadi per veure el Nàstic - Tenerife

Les obres de reforma marquen l’entrada al camp grana

Una hora abans de començar el partit, les immediacions del Nou Estadi estaven plenes d'aficionats del Nàstic.

Una afició de primera (3)Carla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona fase de les obres de reforma al Nou Estadi afectaran els socis i aficionats granes que acudeixin a veure el partit entre Nàstic i Tenerife d’aquest diumenge a la tarda. Aquest és el tercer matx en què es veuran afectats els accessos, ja que en les visites de l’Alavés i el Rayo Vallecano a l’estadi grana també es van haver de modificar per les obres.

Igual que en els dos partits anteriors, els accessos 7 i 8, corresponents a Tribuna i Gol Nord respectivament, restaran inoperatius. Els socis i aficionats que vagin a Tribuna podran accedir al Nou Estadi per qualsevol dels altres dos accessos, els 5 i 6, mentre que aquells que acudeixin al Gol Nord (Gol de Muntanya) hauran d’entrar per la porta 0, ubicada a la zona de Preferent.

Degut a les obres també es veuran afectats els serveis, ja que els lavabos ubicats a Tribuna no estaran operatius. Per a suplir-los, el Nàstic n’ha instal·lat uns de provisionals a la part central de la Tribuna Superior i al Museu Presidencial ubicat a Tribuna Baixa. Els accessos de Preferent (portes 1 i 2) i els del Gol Sud (porta 4) i Visitants (porta 3) no es veuran afectats en aquest partit.

tracking