Diari Més

«Natxo, et planteges cap fitxatge?»

Els seguidors més menuts prenen el micro per posar contra les cordes entrenador i futbolistes del CF Reus

Fran Carbia, Edgar Badia, Natxo González, David Querol i Jorge Díaz van respondre a les preguntes dels seus petits i joves aficionats.

«Natxo, et planteges cap fitxatge?»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No se’ls veia disposats ni a conformar-se amb evasives ni a tornar a casa sense haver escorcollat a fons l’actualitat del CF Reus de Segona i de tot allò que l’envolta. Davant petits periodistes, en la primera roda de premsa infantil del club roig-i-negre, l’entrenador Natxo González i quatre dels seus: Fran Carbia, Edgar Badia, David Querol i Jorge Díaz esquivaven ahir, com podien, el compromís de confessar «com vau celebrar la victòria contra el Nàstic?» o «quines ofertes de Primera heu rebut?».

La més exigent, però, la que incidia en el mercat hivernal per a una entitat que avança en aquest àmbit envoltada d’una discreció total, va anar dirigida al tècnic. «Natxo, t’has plantejat algun fitxatge?», posava la trampa per al titular en ple passeig d’El Pallol, davant de la CF Reus Store. Però al vitorià no és tan fàcil enganxar-lo, i això que ahir, entre la tendresa i la complicitat dels menuts encuriosits, va fer alguna que altra concessió. «Sí, però molts dels que voldríem no poden venir. Estem satisfets amb el que tenim i no hi ha motius per a fer més canvis. És difícil que fitxem algun jugador», sentenciava.

Després, en l’atenció als mitjans, precisaria que «el normal ara és que surtin noms però tenim les 25 fitxes cobertes, no tenim places. Mirarem en aquest mes però, ara mateix, la situació és aquesta».

La sensació d’un ascens

Tampoc importava tant per als petits, de fet, si havien de recalar al vestidor roig-i-negre o no cares noves. Ja tenien al davant un bon grapat de coneguts a qui plantejar si «sou més de Cristiano o de Messi?», amb l’opció unànime en favor del crack argentí, o demanar «de quin equip sou, a més del Reus?». I així és com, els qui encara no ho sabien, van poder assabentar-se si compartien afició amb Querol, seguidor de l’Atlético de Madrid; Badia, aficionat de l’Espanyol; Natxo González, que ha estat «des de sempre, de la Real Sociedad», o si es podrien mirar algun partit del Barça amb Jorge o Fran Carbia. El pitxitxi roig-i-negre responia, per cert, a «què vas sentir després de marcar el gol contra el Nàstic?», i reconeixia que «va ser un orgull, perquè era un derbi, un partit especial. L’equip treballa per això, per celebrar victòries», apuntava el tarragoní.

Més desinhibits que a la sala de premsa, els futbolistes i el seu tècnic precisaven, sobre «la sensació d’un ascens», que aquesta «és molt dolça. Entrenes cada dia i així tens opció d’ascendir i porta molta satisfacció per ser la primera vegada que el Reus està a Segona». I Querol se sincerava, «jo sóc de Reus i, si l’equip m’ho plantegés, voldria seguir aquí». El davanter, transmetia el «desig de l’equip per al 2017»: «Pujar a Primera, s’ha de ser ambiciós».

Fran Carbia, Edgar Badia, Natxo González, David Querol i Jorge Díaz van respondre a les preguntes dels seus petits i joves aficionats.

«Natxo, et planteges cap fitxatge?»Olívia Molet

tracking