Diari Més

L'exentrenador del Nàstic Kiko Ramírez, nou entrenador del Wisla de Cracòvia

Va debutar com a jugador del Nàstic l'any 1989 i també va dirigir la banqueta del club grana l'any 2012

Una imatge d'arxiu de kiko Ramírez durant la seva etapa a la Pobla.

Kiko Ramírez, el 'rei' dels play-off que no té prou sort per ascendirCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

KikoRamírez serà el nou entrenador delWislaCracòvia, segons anuncia la pàgina web d'aquest club històric del futbol polonès, que actualment ocupa la desena plaça de la primera divisió (Ekstraklasa) del país centreeuropeu. Ramírez arriba avalat pel director esportiu delWisla, el també espanyol Manuel Jonc, segons va informar avui la premsa esportiva deCracovia.

El catalàKikoRamírez, de 46 anys, mai ha entrenat fora d'Espanya. Va debutar com a jugador l'any 1989 al Gimnàstic de Tarragona i es va retirar l'any 2002al NoveldaClub deFútbold'Alacant. La seva carrera com entrenadortambéva tenir uns inicis lligats al club tarragoní, debutant al club grana com a segon entrenador de la mà dediversostècnics que van passar pel club,des deJoséCarlosGranerofins aLuisCésarSampedro. L'any 2010 Ramírez va fer el salt com a primer entrenador a la Pobla de Mafumet, aquell mateix any el filial grana va aconseguir l'ascens alsplay-off,peròno va poder competira causa d'una alineació indeguda. La temporada següent van tornar a assolir aquesta fita, i aquesta vegada l'equip de La Pobla va aconseguir disputar elsplay-offper primera vegada a la seva història. Aquest va ser l'èxitque el va portar a la banqueta del Nàstic la temporada 2012-2013, sent el primer tècnic tarragoní en deu anys que es posava a les mans de l'equip de la ciutat. Després d'un inici convuls, Ramírez va ser destituït.

L'any 2013 elCFL'Hospitalet de SegonaDivisióB va apostar per l'entrenador tarragoní, i aquest va respondre aconseguint que el seu equip arribés a la promoció d'ascens, que finalment no va poder completar-la, ja queva ser eliminat pel Leganés. Durant la temporada següent els resultats no van acompanyar i el club no li va renovar el contracte.

Finalment, a l'octubredel 2015el CD Castelló de TerceraDivisóes va fer ambels serveis de l'ex entrenadorgrana, qui va portar l'equip a la tercera posició de la Lliga Regular, però que no va completar l'ascens en perdre a la tanda de penals contra elCFGavà. El juliolde 2016va abandonar la disciplina del clubal no arribara un acord de renovació.Desdellavors el tècnic estava a l'espera d'una oferta.

S'espera que demà es faci la presentació oficial de Ramírez com a nou entrenador delWisla, una etapa en la qual comptarà amb elsuporta la banqueta de dos homes de la casa,RadoslawSobolewskiiKazimierzKmiecik, els qui han dirigit a l'equip deCracòviaen els últims cinc partits.

tracking