Diari Més

Vítor, a l'últim tram de la recuperació

L’atacant es prepara per reaparèixer de la lesió al turmell dret que l’ha mantingut de baixa des del novembre

El portuguès Vítor Silva, a la dreta, amb el davanter David Querol, en la tornada als entrenaments després de les vacances de Nadal.

Vítor, a l'últim tram de la recuperacióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A punt de fer-se dos mesos de l’enfrontament amb el Llevant, que va endur-se tres punts del pas per l’Estadi (0-1) el 6 de novembre i que suposaria el darrer partit del 2016 per a Vítor, el portuguès encara ja el tram final de la recuperació. L’atacant de Penafiel va produir-se, en una acció de la cita amb el líder, una lesió als lligaments del turmell dret per la qual els serveis mèdics del club van preveure entre set i vuit setmanes de baixa i que l’ha mantingut efectivament, des de llavors, allunyat dels terrenys de joc. Al moment de diagnosticar-se-li el problema al turmell, Vítor tot just acabava de deixar enrere molèsties al genoll que havien endarrerit el seu debut a Segona Divisió fins al matx contra el Lugo (2-1), el 23 d’octubre, davant l’afició roig-i-negra, al 66’ i com a relleu de Jorge Miramón. A la tornada de les vacances de Nadal, l’extrem toca pilota però continua realitzant part dels entrenaments a banda. Amb tot, les bones sensacions que han deixat les darreres sessions, sumades a la percepció positiva dels membres del cos tècnic que l’acompanyen en aquest procés per deixar enrere la infermeria, fan concloure que l’extrem podrà tornar en breu a la disponibilitat.

Fonts del CF Reus detallen, de fet, que el futbolista «està dins els terminis» i que afronta ara «la recta final» del procés en direcció a la reaparició. De qualsevol manera, Vítor no es vestirà de curt encara, amb tota probabilitat, al partit contra el Valladolid, en la represa de competició que portarà la plantilla roig-i-negra de visita al José Zorrilla el 6 de gener, dia de Reis, a partir de les quatre de la tarda. Les mateixes fonts no precisen, però, si la tornada als terrenys de joc podria tenir lloc contra l’Almeria, al tancament de la primera volta del CF Reus a la plata, o si haurà d’esperar fins a la segona meitat de competició.

Una de les peces clau

En les 19 jornades superades fins al moment, i a causa dels problemes físics, Vítor, una de les peces més brillants de la plantilla, ha disputat únicament dos partits –en l’impàs entre ambdues lesions–, amb un total de 48 minuts a la gespa. En aquest escàs marge, el portuguès ha realitzat 27 passades i un tret a porteria. La reaparició que ha de viure en els propers dies servirà a l’atacant per incrementar les estadístiques.

tracking