Diari Més

Juan Muñiz: «Estic bastant fotut per la marxa de Vicente Moreno»

Ha afirmat que l'entrenador li va donar «la continuïtat que reclamava»

Muñiz.

Juan Muñiz, millor jugador de la 13a jornadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El migcampista asturià del Nàstic de Tarragona Juan Muñiz ha manifestat sentir-se «bastant fotut» després de la sortida del club del tècnic Vicente Moreno ja que, segons ha afirmat, l'entrenador li va donar «la continuïtat professional que reclamava».

L'equip tarragoní, que prepara el partit de diumenge que ve contra el Tenerife, segueix donant voltes a uns canvis en la disciplina grana que també han afectat l'àrea física amb el canvi del preparador Raül López per Jordi Abella.

«No crec que l'equip estigués malament físicament, corríem més que els rivals», ha argumentat a sala de premsa el propi Muñiz, que espera que els resultats acompanyin l'equip en aquest 2017.

Luismi, cedit pel Valladolid, i Bruno Perone, defensa central que va arribar a prova, seran els següents a reforçar un equip grana que ja ha oficialitzat les altes d'Achille Emaná i Manu Barreiro.

En espera de més sortides a la plantilla, el Nàstic només pensa a treure els tres punts diumenge que ve (16h) al Nou Estadi contra el Tenerife.

tracking