Diari Més

L'èxit de la primera volta revaloritza futbolistes que el CF Reus vol retenir

Els resultats que aguanten l’equip setè en el debut a Segona fan que les renovacions «no siguin tan senzilles»

El 'pitxitxi' Fran és, de moment, l'únic que ha ampliat vinculació amb el club, tot i que la direcció esportiva negocia amb 6-7 peces.

L'èxit de la primera volta revaloritza futbolistes que el CF Reus vol retenirOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lligar les peces més valuoses de la plantilla i que finalitzen contracte al juny del 2017 no és una feina senzilla per a la direcció esportiva del CF Reus. El mateix club ja va anunciar, setmanes enrere, que negocia amb «un bloc de 6-7 jugadors» per tal de segellar l’ampliació de vinculació abans que les ofertes d’altres equips de Segona o, fins i tot, Primera Divisió, sedueixin part del vestidor que l’entitat voldria «mantenir i fer créixer». La direcció esportiva ha obert converses amb el gruix dels qui haurien de continuar en la segona campanya consecutiva dels roig-i-negres al futbol professional i entre els qui es trobarien, molt probablement, Alberto Benito, Ramon Folch, Ángel Martínez, Edgar Badia o David Querol.

Amb tot, els bons resultats que està recollint l’equip de la capital del Baix Camp en la seva estrena a la categoria de plata, que han consolidat el CF Reus com una de les revelacions del curs en aquest sentit, revaloritzen precisament aquestes peces i comportaran, tal com apunta el màxim responsable esportiu del club, Sergi Parés, que «no sigui tan fàcil com perquè vagi tot molt ràpid».

A les portes de l’obertura del mercat hivernal, que es produirà a l’Estat el proper 2 de gener, i coincidint amb l’aturada de la competició per les vacances de Nadal, són múltiples els interessos que, en forma de rumors, han transcendit sobre diferents membres de la plantilla roig-i-negra. «Ells tenen clar que l’entorn i el clima de Reus els hi va bé per créixer però estan també a l’expectativa de tot». Malgrat això, i tot i els efectes que aquesta primera volta brillant pugui tenir pel que fa al diàleg amb les grans apostes del CF Reus, Sergi Parés reitera allò que ja anunciava, setmanes enrere, el conseller delegat Joan Oliver: «El normal és que la majoria es quedin».

Fran Carbia, el primer en firmar

Fins avui, l’única renovació que ha comunicat, almenys de manera oficial i pública, el CF Reus, ha estat la del pitxitxi Fran Carbia, que ha quedat lligat fins al juny del 2020 en una decisió que portava el mateix futbolista a explicar, un cop segellada l’ampliació que, «el que sento pel Reus no ho sentiré per cal altre club».

tracking