Diari Més

Motos

Dos cambrilencs participen al Dakar 2017

Ivan Cervantes i Rafel Muntané van marxar cap a Amèrica del Sud el passat dimarts

Ivan Cervantes, en primer pla, amb altres membres de l'equip a Paraguay.

Dos cambrilencs participen al Dakar 2017Ivan Cervantes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de motos Ivan Cervantes i el mecànic Rafel Muntané, tots dos de Cambrils, van posar rumb cap a Amèrica del Sud amb l'objectiu de participar al Dakar 2017 el passat dimarts. Aquesta és la segona ocasió en la qual Cervantes competirà en la que és una de les proves automobilístiques més dures de l'any. L'any passat el cambrilenc va aconseguir la 16a posició. Per Muntané, en canvi, aquesta serà la seva primera vegada al Dakar.

El rally tindrà lloc del 2 al 14 de gener de 2017, i el cambrilenc Cervantes hi prendrà part com un dels sis pilots de l'equip Himoinsa Team, format per Gerard Farrés, Antonio Gimeno, Rosa Romero, Dani Oliveras i Antonio Ramos, i dirigits per Miguel Puertas.Segons publica la Revista de Cambrils, Cervantes va realitzar la proposta de participació a Muntané el passat mes de juny, i des de llavors el mecànic ha pres part en diferents proves amb l'equip.

Els dos cambrilencs, juntament amb la resta de l'equip, van marxar cap a Paraguay aquest dimarts. Ivan Cervantes publicava aquesta fotografia abans d'embarcar —Muntané és el tercer que està de peu començant per l'esquerra.

Aquest mateix dijous, Ivan Cervantes ha publicat al seu compte d'Instagram un vídeo on apareix recollint la moto que utilitzarà durant la prova.

En un altre vídeo pujat pel mateix motorista, els dos catalans, juntament amb la resta de l'equip, ballen una sardana per donar la benvinguda als camions i caravanes deHimoinsa Team.

tracking