Diari Més

Primer entrenament de Merino com a tècnic grana aquest dijous

El Nàstic ha oficialitzat l'arribada de l'andalús Juan Merino aquest dimecres

Juan Merino.

Juan Merino.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'andalús Juan Merino realitzarà el primer entrenament com a tècnic del primer equip del Nàstic de Tarragona aquest dijous, 29 de desembre. Aquest serà el primer entrenament de l'equip després de les vacances de Nadal. Així ho ha comunicat el club grana després de fer oficial, aquest mateix dimecres, l'acord al qual s'ha arribat amb Merino, que substituirà a Vicente Moreno.

Merino és un tècnic amb experiència tant en Primera Divisió com en Segona. En la seva trajectòria destaquen les seves dues etapes a la banqueta del primer equip del Betis. En una primera etapa, el llavors tècnic del filial, va dirigir a l'equip durant quatre jornades abans de l'arribada a la banqueta de Pepe Mel. Merino va aconseguir els 12 punts en joc. En la seva segona etapa, la temporada passada, va prendre les regnes de l'equip a mitja campanya, substituint precisament a Pepe Mel, i va aconseguir complir amb l'objectiu de la salvació. Va dirigir al conjunt andalús en un total de 20 partits a Primera Divisió, finalitzant l'any en desena posició.

El nou entrenador grana serà presentat aquest dijous, 29 de desembre, a les 13 hores a la sala de premsa del Nou Estadi,després del primer entrenament. Aquest primera trobada amb els jugadors ja tindrà la vista posada al primer partit de l'any contra el Tenerife, que tindrà lloc el diumenge 8 de gener al Nou Estadi.

tracking