Diari Més

Manu Barreiro ja és oficialment nou jugador del Nàstic

S’incorporarà als entrenaments amb la plantilla grana el proper 29 de desembre

Barreiro, en acció.

Manu Barreiro, una de les opcions preferides per a la davantera granaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ja ha fet oficial la incorporació del davanter centre Manu Barreiro per al que resta de temporada més dos campanyes opcionals. Tal i com ja va avançar Diari Més a mitjans d'aquest desembre, el ja ex jugador de l'Esportiu Alabès era una de les opcions preferides a la davantera grana. Aquest dijous a la nit s'ha fet oficial la seva incorporació.

El veterà davanter gallec arriba amb la carta de llibertat una vegada s’ha desvinculat del seu actual equip, l’Esportiu Alabès, i s’incorporarà als entrenaments amb la plantilla grana el proper 29 de desembre.

Barreiro segellarà el seu compromís amb l’entitat tarragonina el proper dia 2 de gener i podrà vestir per primera vegada la samarreta del Nàstic, en partit oficial, el proper 8 de gener davant del Tenerife en el Nou Estadi.

La de Manu Barreiro es la segona incorporació del Gimnààstic de Tarragona per a aquest mercat d’hivern, després de l’arribada d’Achille Emaná, que aportarà a l’equip potencial anotador i haurà de competir per la posició de davanter centre amb Álex López i Ike Uche.

tracking