Diari Més

L'Ajuntament posarà l'Estadi en mans del CF Reus mitjançant una concessió

Es limitarà, per normativa, el pas entre grades de Lateral i Gol; el club vol tancar el curs amb 3.600 abonats

El president del CF Reus, Xavier Llastarri, i el conseller delegat, Joan Oliver, en la presentació de la campanya 'La Segona, a l'Estadi'.

L'Ajuntament posarà l'Estadi en mans del CF Reus mitjançant una concessióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acord sobre l’ús de les instal·lacions de l’Estadi la temporada 2017-18 està més a prop i arribarà en forma de concessió. Així ho anunciava l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ahir durant el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa, en què apuntava que la «concessió s’està acabant d’estudiar i esperem que aviat estigui enllestida» per, així, fer-se efectiva en els propers mesos. El CF Reus perseguia l’alternativa des que entrés en aquesta etapa orientada al futbol professional i, tot i que no precisava detalls més enllà de l’entesa amb el consistori, el conseller delegat, Joan Oliver, apuntava també ahir el «desig» que «l’any que ve puguem signar el conveni», el qual «està ara en un procés de treball intern per part de l’Ajuntament». Ho feia en el marc de la presentació de la campanya d’abonaments per a la segona volta, que el CF Reus impulsa sota el lema La Segona, a l’Estadi, i que voldria acabar amb «prop de 3.600 abonats, el 80% de la capacitat» actual del feu reusenc. A dia d’avui, són 2.500 els aficionats amb carnet, que estan deixant cada jornada il·lusionants estampes a la casa roig-i-negra.

Els preus per assistir al que queda d’aquesta primera temporada del CF Reus a Segona oscil·len entre els 99 euros dels Gols i els 299 que costarà mirar-se el tram final de Lliga a la Tribuna Alta. Fer-ho a Tribuna Baixa tindrà un preu de 199 euros i, a Lateral, de 149. I és que, amb la represa de competició, les graderies de Lateral i Gols esdevindran, per normativa de LaLiga, estanques. És a dir, no serà possible el pas entre ambdues zones durant el partit i, al moment d’abonar-se, els seguidors hauran d’indicar on prefereixen seure.

A la CF Reus Store

Els qui van obtenir el seu carnet a principi de curs i, per tant, no tenien distingida la localitat on ubicar-se, hauran de dirigir-se a la CF Reus Store –que obria fa pocs mesos a un dels locals del passeig comercial d’El Pallol– per pronunciar-se si és que volen els Gols i, si no ho fan, seran automàticament assignats a Lateral. Més enllà d’això, i amb la finalitat de «garantir la comoditat dels espectadors», l’Estadi numerarà els seients i s’està sospesant també la reubicació dels seguidors dels equips visitants al feu roig-i-negre. La voluntat de fer-ho, «venia des d’abans de l’inici de la temporada, però no hi vam ser a temps», apuntava Oliver, arran de les obres per adaptar l’equipament com a un dels escenaris dels Jocs del Mediterrani inicialment previstos per al 2017.

Amb 19 jornades de Lliga superades, l’Estadi s’ha convertit en un dels que exhibeix un major percentatge d’ocupació entre tots els clubs al futbol professional. Tot plegat, a l’empara del creixent vincle entre club i ciutat que empeny prop de 4.000 seguidors al camp en cada cita del CF Reus com a locals per mirar-se l’equip brillar a la categoria de plata. En el terreny purament esportiu, Joan Oliver explicava que «hem fet la part més fàcil, entre cometes, de la feina, i ara el que ens ve ens ha de servir per rematar-la».

tracking