Diari Més

Poliesportiu

El gal·lès Jason Randell, nou entrenador dels Voltors

El seu darrer equip va ser el Reus Deportiu

El nou tècnic dels Voltors

El gal·lès Jason Randell, nou entrenador dels VoltorsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jason Randell es converteix en el nou entrenador dels Voltors. És gal·lès, té 52 anys i és entrenador especialista en rugbi i, sobretot, en fer equips competitius i amb caràcter guanyador.

Diplomat per la Welsh Rugby Union Preliminary Coaching amb els nivells 1, 2 i 3 i també per l'England and Scotland Rugby Union, en el seu currículum consta que ha entrenat amb èxit jugadors de la categoria juvenil de rugbi a través de la selecció absoluta. També té experiència en l'entrenament de jugadors sènior i en jugadors d'equips d'altres categories per guanyar lligues i competicions de copa.

Ha entrenat al Llantrisant Youth entre 2000 i 2001, al Rhydyfelin Youth entre 2001 i 2009 (guanyadors de la lliga i de la copa de districte), de la University of Glamorgan Womens entre 2008 i 2009, del Mid District Youth entre 2009 i 2011 (campions de la copa entre districtes), el Penigraig Sèniors entre 2009 i 2010, el Beddau Youth entre 2010 i 2014 i el sènior del Reus Deportiu el 2012 i el 2014.

Jason Randell serà el responsable dels entrenaments de l'equip sènior i també del combinat amb el Reus Deportiu durant aquesta segona fase de la lliga en què jugaran a Divisió d'Honor Catalana i Segona Catalana respectivament. Tindrà el suport en aquesta tasca d'en Walter Mignacco, Marc Baldrich, José Antonio de la Huerta i Matias Segura.

tracking