Diari Més

Comença la reforma del Nou Estadi

Els accessos 7 i 8 romandran tancats fins després de les festes de Nadal

Imatge virtual del projecte de reforma del Nou Estadi.

Comença la reforma del Nou EstadiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja ha començat la segona fase de les obres de reforma del Nou Estadiamb motiu dela celebració dels XVIII Jocs Mediterranis. Després d'una primera faseen quèes va dur a terme el sanejament, reparació i millora de la tanca perimetral del terreny de joc, la segona fase s'ha iniciat aquest dimarts 29 de novembre amb l'objectiu de millorar els accessos, la seguretat, la imatge interior i exterior i el confort de l'estadi per tal d'oferir un millor servei a equips i aficionats.

En aquesta segona fase, destaca el canvi de les cadires arlequinades per unes totalment grana, en línia amb les demandes de la lliga professional de futbol. També es faran nous accessos de gol nord i tribuna, es durà a terme l'eliminació de barreres arquitectòniques; també millores a la llotja, l'ampliació de lavabos i zones de bar i un nou espai d'infermeria iantidòping, entrealtresactuacions.

Totes les actuacions estan degudament planificades per tal de minimitzar les afectacions al dia a dia dels aficionats i l'equip. Tot i això les obres alteraran el normal funcionament en dia de partit. De cara a aquestpròxim partitde Copa contra l'Alavésels accessos 7 (Tribuna) i 8 (Gol Nord) no estaran operatius. Els abonats de Tribuna podran accedir per qualsevol de les altres dues portes d'entrada a Tribuna (portes 5 i 6); mentre que els abonats de Gol Nord ho hauran de fer per la porta 0, ubicada rere Preferent. Està previst que aquestes alteracions es mantinguin, almenys, fins després de les festes de Nadal.

tracking