Diari Més

El juvenil expulsat per animar el Nàstic es disculpa amb l'afició roig-i-negra

La família del jugador de la base del CF Reus que va assistir al derbi amb la samarreta grana diu que, en un altre context, «assumiria les conseqüències»

El jugador expulsat, Ruben Sánchez Giner.

Expulsen un jugador del juvenil B del CF Reus per animar el Nàstic al derbiFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pares de Rubén Sánchez, el futbolista del juvenil B del CF Reus que el club va expulsar dilluns per haver animat al Nàstic en el derbi a l’Estadi demanen «disculpes a l’afició i a les persones seguidores del CF Reus» que s’hagin «pogut sentir ofeses davant els actes del nostre fill» i «als seus companys d’equip i persones vinculades al cos tècnic». La família enviava aquest dimecres un comunicat als mitjans on agraïa «totes les mostres de suport dels qui s’han posat en contacte amb nosaltres» i recordaven que a la conducta del Rubén «no hi havia cap mena de mala intenció vers el club sinó que s’ha pecat d’ingenuïtat».

El futbolista, que havia recalat aquest estiu al vestidor del juvenil B i estava becat per l’entitat reusenca, va assistir al CF Reus-Nàstic aquest diumenge vestint la samarreta grana i va ubicar-se a la zona de l’Estadi reservada per a l’afició visitant. Rubén no havia estat atent a executar el seu dret a una entrada com a jugador de la base i, un cop esgotades les localitats, «va fer cua durant quatre hores» per aconseguir-ne dos com a soci del Nàstic.

La mateixa tarda, després de disputar els darrers cinc minuts del partit que enfrontava el juvenil B amb la Floresta, la coordinació de la base –que aquest curs ha quedat en mans dels exjugadors del primer equip del CF Reus Marc Carrasco i Iván Taranilla– comunicava al futbolista de 17 anys i originari del Morell la seva expulsió. Segons apuntaven els pares aquest dilluns, els responsables del club s’hi adreçaven «de molt males maneres» i ho feien «a un racó, després d’acabar el partit». És per això que, en el mateix comunicat, la família retreia de nou dimecres que la decisió del CF Reus no es traslladés al noi «estant nosaltres davant, com ens hauria agradat» i lamentaven que la comunicació amb el club s’hagi «limitat a una breu i freda comunicació telefònica» i no en «una reunió proposada pel CF Reus i que finalment no s’ha dut a terme per tancar d’una forma cordial aquest malaurat despropòsit».

L’«oportunitat al nostre fill»

Els pares reconeixien aquest dimecres que «si les mesures preses s’haguessin desenvolupat d’una altra manera, hauríem assumit les conseqüències amb la responsabilitat pertinent estalviant-nos, totes les parts, la polèmica generada» i agraïen al club de la capital del Baix Camp, «tot i la mala praxi», una «oportunitat donada al nostre fill d’haver format part del CF Reus durant els darrers mesos.

El club roig-i-negre, que ha mantingut silenci des que els pares i el propi jugador denunciessin la situació a través de les xarxes socials, declinaven també dimecres posicionar-se oficialment sobre el comunicat. La família, per la seva banda, va posar-se a principis de setmana en comunicació amb el Nàstic, per mirar de trobar una sortida en aquest escenari. L’entitat grana, al seu torn, responia amb la intenció d’estudiar les opcions tot i que, si el futbolista volgués formar part de la base grana, ho haurà de fer costejant la despesa la mateixa família, i probablement al vestidor del juvenil C.

tracking