Diari Més

El Nàstic esgota les 255 entrades a la venda en una hora i cinc minuts

A Reus ja no quedava cap tiquet des d’aquest dilluns

Alguns dels aficionats amb les seves entrades.

El Nàstic esgota les 255 entrades a la venda en una hora i cinc minutsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan passaven cinc minuts de les set de la tarda es penjava el cartell de No hi ha entrades a les oficines de la Societat Anònima Esportiva del Gimnàstic de Tarragona.Una hora i cinc minuts van durar les 255 entrades que el club grana va posar a la venda a les seves oficines, de les 355 que els va facilitar el CF Reus.

Moltes de les persones que van fer cua ahir a les instal·lacions de la Budallera es van quedar sense la seva entrada. De fet, hi havia qui va esperar a la porta des de les nou del matí, horari en què van obrir les oficines. Encara quedaven nou hores per poder comprar l’entrada, però ell es va quedar esperant. Evidentment, no es va quedar sense el seu tiquet, com tampoc els que es van acostar a les oficines hores abans.

Ara bé, també n’hi ha d’altres que no van ser tan previsors, i que van tornar a casa amb les mans buides. Era completament previsible que amb tan poques existències s’hagués d’acudir molt abans a l’indret per aconseguir el simple però a la vegada complex objectiu d’adquirir una entrada pel Reus-Nàstic d’aquest diumenge, a l’Estadi, i que es disputarà a partir de les dotze del migdia.

Les cent entrades que es va quedar el club i que no es van posar a la venda estaven destinades a les penyes oficials del Nàstic i a compromisos de la Societat Anònima Esportiva, segons va comunicar el club.

Després de l’experiència d’ahir a la Budallera, on tot plegat semblava més aviat un concert d’un artista famós que no pas una cua per assistir a un partit de futbol, tothom n’haurà pres bona nota i, en un futur, segurament intentarà assistir a comprar les entrades molt abans.

Cal recordar que la febre del derbi tarragoní no només ha passat per la ciuta de Tarragona, sinó que Reus ja en va viure una gran dosi durant el cap de setmana. Divendres, el club local va posar a la venda les entrades pels socis, que tenien prioritat, i gairebé les van acabar. De cara a dilluns, era el moment dels que no eren socis, que van acabar de liquidar les taquilles. Tots ells ja tenen l’entrada pel que serà el primer derbi tarragoní de la història en categoria professional.

tracking