Diari Més

La 40a edició del Cros dels Àngels bat rècords i supera les previsions

La participació arriba gairebé a les 800 persones en una jornada lúdica i esportiva a la Granja

La sortida d'una de les proves.

La 40a edició del Cros dels Àngels bat rècords i supera les previsionsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 40a edició del Cros dels Àgels ha omplert aquest matí de gom a gom el barri de la Granja tancar una gran part al trànsit perquè es disputés una prova atlètica que enguany ha aconseguit batre tots els rècords de participació.

Encara avui no s'han comptabilitzat el total dels participants, però des de l’organització estimen que gairebé s'ha arribat a les 800 persones, entre els nens i nenes que van prendre part en les curses destinades per a ells, i la resta, ja que enguany hi ha hagut dues grans novetats.

La primera, era una cursa de 5.000 metres, que obria la competició. Aquesta, realment espectacular, arrencava a tres quarts de nou i aplegava participants de gran nivell, esportistes federats que van incrementar la competitivitat i van fer pujar un esglaó una cita històrica com el Cros dels Àngels.

A més, cap al migdia, una cursa popular, d’un quilòmetre i mig de recorregut, va servir perquè tothom es pogués fer seva aquesta prova i perquè el Cros dels Àngels tornés a demostrar que és a prop de tot tipus de públic.

L’ambient va ser espectacular i segons Víctor Pomerol, organitzador del Cros, «fa cinc anys recordo que s’hi van inscriure 725 persones. Enguany hem superat aquesta xifra, i hem passat els 700 competidors de llarg».

«Tot ha anat molt bé. Hem tancat la Rambla perquè no hi hagués problemes amb els cotxes i perquè els atletes poguessin córrer amb més seguretat», apuntava Pomerol, que es felicitava perquè «tot i la gran afluència de gent ens han assegurat que no hi ha hagut cap incident, accident o similar».

Els nens van gaudir d’allò més d’una prova que està marcada en vermell en el calendari esportiu i que, el pròxim any, tornarà encara amb més força.

tracking