El Serrallo és territori blau (83-73)

El CBT es desfà del Valladolid amb contundència

Dani Martínez, en una imatge d'arxiu.

El Serrallo és territori blau (83-73)JC Borrachero

El Club Bàsquet Tarragona 2017 torna a ser el de fa dues setmanes i derrota el Valladolid (83-73) en el que és la segona victòria consecutiva al Serrallo. Així, queda enrere la derrota a Gandia, després d’un final molt cruel.

El CBT va tornar a ser el de fa dues setmanes, el que va meravellar al Serrallo i va derrotar, còmodament, l’Alcázar. Els de Berni Álvarez van oferir tot un espectacle en llançaments de tres punts i, gràcies a aquesta circumstància, van marxar al descans amb un 48-43 que deixava clares dues coses. La primera, que seria un partit de molts punts i, la segona, que aquest equip pot guanyar a qualsevol.

Salim i Orion, des de la línia de tres punts, van ser dos dels comandants blaus en els primers deu minuts. Els dos americans, que cada dia es compenetren millor, van comandar l’atac del seu equip, i van ajudar a arribar al final dels primers 10 minuts amb un clar 30-24. Eren vuit els triples amb què el CBT va arribar al descans. Dos cada americà, dos Dani Martínez i dos més Xavi Hernández, aquest darrer amb un 100% d’encert.

El tercer quart ja va ser el deliri pels tarragonins. L’inici dels de Berni Álvarez va ser fulgurant, espectacular. Començant per un triple de Salim, continuant per una safata de Xavi Hernández, una altra d’Orion i una tercera de Marc Jiménez. Aquesta sèrie de llançaments van situar l’electrònic en un 57-43 que va obligar al tècnic visitant a demanar un temps mort. El +14 del CBT havia fet molt de mal, i el Valladolid hi havia de posar solució. No li va sortir bé la jugada, almenys d’inici, al tècnic visitant, ja que els tarragonins van aconseguir posar-se amb +17 (63-46) amb mig quart per disputar-se. Però el Valladolid és un gran equip, i també ho va voler demostrar. Un parcial de 4-12 el va ajudar a marxar 67-58 al final del tercer quart.

Es tractava, simplement, de no deixar-se sorprendre en el darrer període. No repetir el desastre de Gandia, i així va ser. Els de Berni Álvarez tenien molt ben apresa la lliçó. El darrer quart es va fer molt llarg, ja que a falta de sis minuts, els tarragonins van entrar en bonus. Amb 77-65 es va trencar completament el duel. Una tècnica a favor dels locals va separar els dos equips de catorze punts, amb quatre minuts per disputar-se. No va poder fer res el Valladolid per solucionar-ho, i la victòria es va quedar a casa.