Diari Més

Tennis

El CT Tarragona baixa de categoria

Cau davant d'un Cercle Sabadellès que se salva

Gran cap de setmana de tennis al CT Tarragona.

El CT Tarragona baixa de categoriaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Tennis Tarragona baixa de Primrea Divisió després de caure en la darrera eliminatòria, a casa, contra el Cercle Sabadellès.

La jornada arrancava bé pels tarragonins, ja que Jaume Pla i Hèctor Ruiz guanyaven els seus partits i avançaven al Club Tennis Tarragona 2-0 al global de l'eliminatòria. Però les coses no anirien tan bé a partir d'aquell moment, ja que el Cercle s'apuntava els tres individuals que restaven i arribava als dobles amb un partit de avantatge (3-2 global). D'aquesta manera, es feia una breu pausa per recuperar forces i arribava el moment dels dobles definitius.

Les parelles del CTT les formarien Jaume Pla amb Carlos Boluda i Hèctor Ruiz amb Pablo Martin, tots ells han empatat a un set els seus partits havent de decidir d'aquesta manera i gairebé a l'hora a les dues pistes qui anava a segona. Finalment l'equip de Tarragona no ha estat tant encertat o no ha tingut la sort de cara com es diu moltes vegades al supertiebreak i ha perdut davant d'un Cercle Sabadellès que intentarà mantenir la seva categoria dintre d'unes setmanes.

tracking