Diari Més

El despertar d'un Reus Deportiu que no es posa cap sostre

Enguany, com a mínim, els de Mariotti tenen la intenció de ser segons a l’OK Lliga

Els jugadors del Reus Deportiu-La Fira, celebrant un gol anotat aquest dimarts.

El despertar d'un Reus Deportiu que no es vol conformar amb resCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu-La Fira aspira absolutament a tot aquesta temporada. De fet, molts experts asseguren que, Barça a banda, el conjunt de la capital del Baix Camp compta amb el millor cinc de tota l’OK Lliga. La planificació esportiva dels reusencs ha estat molt bona. La plantilla és realment exquisida. Molts equips de la màxima categoria de l’hoquei patins a nivell nacional voldrien tenir a les seves files la majoria de jugadors amb què pot comptar Enrico Mariotti, tècnic dels reusencs. Però falta aquest punt de creure-s’ho i d’intentar acabar el més alt possible sense renunciar a res.

L’inici de temporada dels roig-i-negres ha estat realment espectacular. No hi ha res a dir. Una única mostra, lleu, d’irregularitat en els primers partits ha estat esborrada amb els últims resultats, victòries contundents que han elevat el Reus Deportiu-la Fira fins a la tercera posició de la taula classificatòria, amb 17 punts sumats. Per damunt, únicament viuen el FC Barcelona Lassa, amb 21 punts i un partit menys, i el HC Liceo, que en suma 18. Els gallecs estan a tir, però el Barça, si guanya el partit que té pendent (a la pista del Noia, i que es disputarà el 8 de novembre), seran ja set els punts els que els separaran dels reusencs.

Sí que sembla una missió impossible poder assolir aquesta primera plaça, però el Barça, com tots els equips, està format d’éssers humans que poden tenir mals dies o errades, i que els rivals poden aprofitar. De moment, l’exigència és màxima i la il·lusió de poder acabar més amunt d’aquesta tercera plaça és latent. La lluita per la segona plaça, de moment, es preveu aferrissada amb el Liceo.

Els últims tres partits disputats pel Reus Deportiu-la Fira s’han resolt amb golejada al Manlleu (8-1), gran triomf a Alcoi (3-5) i victòria contundent davant del Lloret, aquest dimarts (4-1). Aquests tres triomfs, però, estaven precedits de la derrota més dura en mesos, la patida a la pista del Noia (5-0) Empats contra Voltregà (1-1) i Igualada (3-3) a domicili i victòries davant Caldes i Alcobendas, 5-3 i 4-1, respectivament, van ser els resultats de les quatre primeres dates.

La Lliga Europea

Ara, amb l’OK Lliga aparcada i els deures fets, el Reus Deportiu iniciarà el seu camí a la Lliga Europea, la màxima competició continental. Serà dissabte, a partir de les nou de la nit, en el partit a la pista del Forte del Marmi.

tracking