Diari Més

Per què l'àrbitre va expulsar Albert Lopo al Nàstic - Mallorca?

Els incidents al final del partit van acabar amb una targeta vermella per al defensa grana

Molts dels jugadors del Nàstic van envoltar l'àrbitre al final del partit.

Per què l'àrbitre va expulsar Albert Lopo al Nàstic - Mallorca?Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Eres unmierda, no teatrevesa tomardecisiones». Aquesta és la frase que AlbertLopoli va dedicar a l'àrbitre del Nàstic - Mallorca en el moment que aquest va assenyalar el final del partit.

No va ser, però,l'únicaconversa que el defensa grana va decidir tenir ambÓliverde la Fuente Ramos, encarregat d'arbitrar l'encontre, que va acabar amb un empat a 2.Lopo, segons recull l'acta arbitral, també perseguir l'àrbitre al túnel de vestidors i li vacridar: «Hasvenidoarobarnos, eres unsinvergüenza»., una frase que segur que elcomitède competició també tindrà en compte a l'hora de valorar l'expulsió del jugador grana.

En l'apartat d'altres incidències, l'àrbitreassenyalavatambé a l'acta que, també dins el túnel de vestidors, una persona que no duia cap mena dedistintiudel club, ni del Nàstic ni del rival,el Mallorca, es va adreçar als 4 integrants de l'equip arbitral cridant-los: «A ver queinformeoshacenahora,soisunossinvergüenzas,ladrones».Entermes semblants aquesta persona també es va dirigir al delegat encarregat de fer els informes sobreelpartit. En aquest cas va ser més explícit: «A ver quemierdade informehaces».

D'acord amb l'acta arbitral, aquesta persona no va poder ser identificada, ni pels mateixos integrants de l'equip arbitral, ni per la seguretat de l'estadi ni per cap membre del club grana.

tracking