El Reus liquida el Lugo i es col·loca en ascens directe

Els gols de Máyor i Carbia en el primer acte, suficients per sumar una nova victòria de l'equip de moda

Vitor tornava després de la lesió.

El Reus liquida el Lugo i es col·loca en ascens directeLFP

Apoteòsic. Increíble. Espectacular. I més que merescut. Pocs adjectius poden descriure tot el que està aconseguint un CF Reus que després de derrotar aquesta tarda el Lugo (2-1) s’ha situat en posicions d’ascens directe a Primera Divisió.

Ja no és casualitat el que està passant a Reus, ja que onze jornades s’han disputat, més d’un quart de temporada, i els de Natxo González segueixen meravellant, i ara miren a la resta d’equips des de la segona posició. Només el Llevant supera els reusencs a la taula classificatòria.

Avui, novament un partit molt seriós en defensa i efectiu en atac. Les úniques dues circumstàncies que calen per poder sumar tres punts en un partit i per poder tirar endavant una temporada amb una immensa majoria de jugadors a la plantilla que mai havien trepitjat la Segona Divisió A.

Ha començat dominant el conjunt reusenc, encara que la primera ocasió del duel l’ha tingut Pedraza. Ha disparat des de l’interior de l’àrea, però la defensa local ha pogut desviar el perill. Quatre minuts després, l’ha tingut Vaz, titular avui. El portuguès ha aprofitat una gran deixada, de cap, de Máyor, i a punt ha estat d’inaugurar l’electrònic.

Però ha estat Máyor l’encarregat d’inaugurar el marcador, gràcies a un xut creuat a passada de Fran Carbia, novament protagonista aquesta tarda. I, després del primer, el segon. El mateix Carbia s’ha quedat sol als 26 minuts de joc i ha batut sense oposició al porter José Juan. 2-0, i tot un món per disputar-se. Olmo, a tres minuts del descans, ha tingut el gol, però ha disparat des de molt lluny, desviant l’esfèrica la defensa visitant.

En el segon acte han despertat els gallecs, els quals han buscat incessantment el gol. El CF Reus s’ha desinflat una mica i, a més, ha acusat la marxa del terreny de joc d’Olmo, que ha marxat per una lesió al genoll que arrossegava des del final del primer acte. S’haurà d’esperar a veure l’abast real de la lesió.

Es lesiona Olmo

Per Olmo ha entrat Melli i, pocs minuts després, ha abandonat el terreny de joc Carbia per deixar el seu lloc a Jorge. En el 65’. Vitor Silva, que tornava després de la lesió, ha entrat també, en aquest cas per Miramón. Amb 25 minuts per endavant, i els canvis esgotats.

No ha estat rellevant aquesta circumstància, però no hauria estat malament disposar d’algun canvi més, ja que l’equip necessitava algun temps mort en el segon acte.

El Lugo s’ha fet el gran dominador del joc i de les ocasions, i el Reus ha patit. De fet, Edgar Badia, a quatre minuts del final, ha hagut de volar per salvar el 2-2, que semblava clar. Carmona, escorat a l’esquerra, ha enviat un míssil que ha obligat a Edgar a intervenir. A les acaballes, amb el temps ja gairebé esgotat, Máyor ha topat amb el travesser ja que el seu xut, a passada de Vaz, ha picat a la fusta.

REUS

Edgar Badia, Alberto Benito, Olmo (Melli, 52’), Pichu Atienza, Ángel, Folch, Albístegui, Ricardo Vaz, Carbia (Jorge Díaz, 57’), Miramón (Vitor, 65’) i Máyor.

LUGO

José Juan, Calavera, Dealbert, Carlos Hernández, Manu (Bryan, 40’), Pita, Seoane, González,Campillo (Carmona, 67’), Pedraza (Caballero, 72’) i Joselu.

GOLS

1-0, Máyor (24’); 2-0, Fran Carbia (26’); 2-1, Joselu (56’)

ÁRBITRE

Jorge Valdés Aller (castellano-lleonès). Va mostrar la targeta groga als locals Folch i Edgar Badia; i al visitant Seoane.