Diari Més

Poliesportiu

Els nens, grans protagonistes a la Mitja Marató de Reus de diumenge

Segons la seva edat, el recorregut de la prova serà diferent, gran novetat d’enguany

Cedida

Els nens, grans protagonistes a la Mitja Marató de Reus de diumengeUna imatge de l'any passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge 23 d’octubre es desenvoluparà a Reus la novena edició de la Mitja Marató de Reus, una prova que inclou, a més de la prova de la mitja marató, una modalitat de 10 quilòmetres i una altra de 5 quilòmetres.

Aquesta edició incorpora una altra novetat, la primera Kids Fun Run, que consta de quatre curses que permetran la participació de nens i nenes de fins a 12 anys. N’hi haurà una per a nens i nenes de 10 a 12 anys, de 800 metres; una altra per a canalla de 7 a 9 anys, de 500 metres; una tercera de 300 metres per a nens i nenes amb l’edat compresa entre els 5 i els 6 anys; i una última per a menors de 5 anys, de 200 metres. Les curses començaran a dos quarts de deu del matí amb sortida i arribada al Pavelló Olímpic de Reus. El lliurament de premis pels guanyadors es farà a partir de dos quarts de dotze del migdia.

Un altra de les novetats importants per aquesta edició és la modificació i millora del circuit que connectarà la zona del Pavelló Olímpic (lloc de sortida i arribada) amb els voltants de la zona del Mas Iglesias, de manera que s’ha pogut millorar l’altimetria del recorregut.

D’altra banda, la cursa ha estat reconeguda com a única prova de tota la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre amb les marques vàlides per inscriure’s a la prova de la Sant Silvestre Vallecana de Madrid, una de les curses de Sant Silvestre amb més prestigi internacional.

650 persones

La prova manté obertes les inscripcions fins aquest dissabte al migdia i es preveu que la participació superi els 650 persones.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, va voler remarcar la col·laboració i implicació de la regidoria en aquest tipus de proves esportives que, com la Mitja Marató de Reus, es consoliden en el calendari esportiu de la ciutat. Cervera va destacar la bona participació prevista en aquesta prova i en d’altres que s’organitzen a Reus i va valorar positivament la tasca organitzativa per garantir la qualitat dels serveis, detalls com la bona senyalització del recorregut i obsequis com la bossa del corredor.

tracking