Diari Més

Quan les sorpreses deixen de ser-ho

UCAM Múrcia i CF Reus mesuren forces aquesta tarda (18 hores) en un duel entre dos dels que han començat millor

Natxo González no té por a cap rival.

Quan les sorpreses deixen de ser-hoXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha dubte que aquesta és la temporada de les sorpreses a la Segona Divisió A. Habitualment, els equips ascendits passen penúries per mantenir-se a la categoria de plata, però enguany està sent tot el contrari. CF Reus, UCAM Múrcia i Sevilla Atlètic estan protagonitzant un gran inici de campanya i el Cadis, tot i que frega la zona de descens, tampoc ha començat malament.

Dos d'aquests tres equips que tan bé han començat mesuraran forces aquesta tarda, i ho faran a terres murcianes, amb un clar objectiu: sumar tres punts que els continuïn situant a la part alta amb ja deu jornades disputades.

UCAM Múrcia i CF Reus són els dos conjunts que es veuran les cares a partir de les 18 hores. Els murcians, novens a la taula, uan sumat onze punts i viuen en una zona tranquil·la, mentre que els reusencs, cinquens amb catorze punts, són la sorpresa més agradable de tota la categoria.

Guanyar, pel Reus, no només significaria aconseguir tres punts més i, segurament escalar alguna posició a la classificació, sinó que també seria la clara constatació que ja no és una sorpresa veure aquest equip a dalt. Està fent les coses tan bé aquest equip que ja se'l pot considerar un dels més perillosos de la segona categoria a nivell professional del futbol espanyol.

Per poder afrontar el duel, Natxo González ja podrà comptar amb Edgar Hernández, completament recuperat de la seva lesió, encara que Haro, Vitor i Christantus continuen en el dic sec.

No hi ha cap impediment perquè el tècnic basc utilitzi el seu onze de gala, sempre que Edgar Hernández pugui jugar d'inici, que sembla que així serà. D'aquesta manrera, actuarien Edgar Badia en porteria; Alberto Benito, Olmo, Pichu Atienza i Ángel en defensa; López Garai i Folch a la medul·lar; Jorge, Carbia i Miramón a les mitges puntes; i el mateix Edgar a dalt.

tracking