Diari Més

El Nàstic necessita guanyar per deixar enrere la cua

Tres punts servirien per agafar una mica d'aire, tot i que al Nou Estadi arriba tot un Valladolid (18 hores)

Álex López serà titular avui.

El Nàstic necessita guanyar per deixar enrere la cuaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No és el millor moment per rebre a casa un dels millors equips de la categoria, però és el que hi ha. El Nàstic de Tarragona juga contra el Valladolid a partir de les 18 hores en un duel amb les màximes urgències, ja que guanyar significaria abandonar la darrera posició de la taula, però no fer-ho suposaria, per als tarragonins, continuar al pou i complicar-se, molt, la permanència.

Ja seran deu jornades de Lliga les que s'hauran disputat aquest diumenge, un quart del campionat lliguer i, passi el que passi, els tarragonins encara no hauran arribat als deu punts (actualment en sumen sis). Per tant, el triomf és obligat, tot i que no serà empresa fàcil, per dos motius.

El primer, és el rival. El Valladolid, que fins fa poc acumulava cinc derrotes consecutives, ha reaccionat a la Lliga guanyant el seu primer partit, així com ho ha fet a la Copa, eliminant el Tenerife. Així, tot i que no estan eufòrics, els castellans arribaran amb la moral molt alta al duel.

El segon és que el tècnic local, Vicente Moreno, continua tenint problemes amb lesionats que l'impedeixen tenir maldecaps a l'hora de pensar la convocatòria. Per una banda, Iago Bouzón no podrà participar, per sanció, després de la seva expulsió davant de l'Elx al Martínez Valero. Tampoc entrarà a la convocatòria Manolo Martínez, encara que té l'alta mèdica. Per lesió, cauen Manolo Reina, Cordero, Lopo i Jean Luc, als quals se li ha de sumar un Valentín que possiblement no entrarà per lesió i un Maloku que, encara que formarà part de la llista, va patir un cop en el partit de Copa que no el deixa entrenar al cent per cent. L'últim jugador amb molèsties, Sergio Tejera, sí que estarà disponible per poder disputar el duel.

No tindrà gaire opcions el tècnic, el qual podria apostar per Dimitrievski a la porteria en comptes de Saja. El macedoni va disputar un gran partit de Copa i s'ha guanyat el dret, com a mínim, del dubte. En defensa, amb totes les baixes que hi ha, podrien jugar Kakabadze en el lateral dret, Mossa a l'esquerre i Madinda i Suzuki a l'eix.

El centre del camp comptaria amb Madinda i Tejera, a les bandes actuarien Muñiz i Giner i, a la punta d'atac, Álex López, indiscutible, fent parella amb Uche. Tot i això, Stephane Emaná està trucant a la porta de la titularitat, tal com va demostrar contra el Rayo Vallecano dimecres.

tracking