El CBT doblega el genoll a la pista de l'Hospitalet, on cau 64-56

Els tarragonins sempre van haver d’anar a remolc, ja que els barcelonins es van trobar més còmodes a la pista en tot moment

Ferran Torres, davant d'un rival.

El CBT doblega el genoll a la pista de l'Hospitalet, on cau 64-56Cedida

El Club Bàsquet Tarragona va encadenar la segona derrota consecutiva, aquesta vegada a la pista del Club Bàsquet Hospitalet. Després d’un primer quart igualat, els de Berni Álvarez sempre van anar a remolc d’un conjunt que es va mostrar més pràctic i, tot la reacció final, va acabar cedint per 64 a 56.

Inici de partit sense dominador clar, amb intercanvi de cops per part dels dos equips, que no aconseguien mantenir-se per davant en el marcador. La bona defensa del club tarragoní obligava a forçar el tir al rival que, tot i voler portar la iniciativa, no va aconseguir materialitzar-ho. A l’altra banda de la pista, els de Berni Álvarez també es mostraven erràtics en accions clares. A falta de tres minuts per finalitzar el primer quart, apareixia el millor Ferran Torres per posar una diferència de 4 punts al marcador (6-10). L’Hospitalet ha sabut equilibrar el partit en el darrer minut del primer quart, que va finalitzar amb un 12 iguals a l’electrònic.

L’Hospitalet va iniciar els segons 10 minuts millor que el CBT. Primer va ser Ferran Torres qui va desfer la igualada, però ràpidament l’equip local es va posar tres punts per sobre (17-14). Amb set punts seguits aconeguits pel CB Hospitalet, Berni Álvarez va seguir tocant les tecles i movent l’equip per tal de trobar la reacció.

Però va ser l’Hospitalet qui ha trobat el camí per posar distància en el marcador. Amb un bàsquet senzill, va col·locar una diferència de nou punts (23-14). La intensitat defensiva de l’equip local va deixar sense idees als de Berni, que no van aconseguir anotar fins passats gairebé vuit minuts de joc. L’Hospitalet va posar la directa i va marxar al descans 10 punts per sobre del CBT (29-19).

Triple de Salim

Els de Tarragona van reaccionar al tercer quart. Un triple de Salim va servir per donar un petit respir als de Berni i encarar els 20 minuts restants amb més optimisme. Dani Martínez va reafirmar aquesta reacció anotant-se un nou triple (34-25). Les sensacions que va transmetre el CBT en el tercer quart han estat molt més bones, tot i que l’Hospitalet ha seguit desplegant el seu joc fàcil i eficient. A falta de tres minuts per acabar el tercer quart, el CBT s’ha posat a tan sols cinc punts del seu rival. Una molt bona defensa i, ara sí, el joc col·lectiu, han portat els de Berni a tenir opcions per equilibrar el partit.

Un inici esperançador del darrer període va posar el CBT a un sol punt de l’Hospitalet. Va ser per pocs minuts, ja que els de Barcelona van tornar a recuperar la diferència de 9 i 10 punts de la que van gaudir durant bona part del partit. En els darrers cinc minuts de joc el partit es va trencar definitivament i el CB Hospitalet el va portar al seu terreny per adjudicar-se la victòria. La reacció final del CBT va resultar estèril per falta de temps, i ha acabat sucumbint a la pista de l’Hospitalet (64-56).