Diari Més

Motor

Sébastien Ogier marca el millor temps en el Shakedown del Ral·liRACC

Dani Sordo i Andreas Mikkelsen completen el podi

El vencedor del Shakedown.

Sébastien Ogier marca el millor temps en el Shakedown del Ral·liRACCRal·liRACC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips de prioritat 1 han estat els primers a prendre la sortida en el shakedown del Ral·liRACC, a les 8 d'aquest matí. Tot i que la temperatura era agradable, al voltant dels 20ºC, la intensa pluja caiguda ahir sobre Salou ha deixat l'especial mixta, ubicada a la zona d'Emprius, molt relliscosa en l'asfalt i amb molt de fang en el terra. La pluja ha aparegut amb certa intensitat a partir de les 10 del matí, després que els pilots de prioritat 1 fessin les primeres passades.

Sébastien Ogier i Julien Ingressia han fet el millor temps, seguits de Dani Sordo-Marc Martí i d'Andreas Mikkelsen-Anders Jaeger. Els que han fet més passades pel tram han estat Mads Østberg-Ola Fløene i Eric Camilli-Benjamin Veillas, amb cinc, mentre que la resta de participants s'han conformat en fer-ne quatre o les tres de reglamentàries. Posteriorment i coincidint amb l'inici dels pilots de prioritat 2, ha començat a ploure amb certa intensitat, tot i que en algun moment també ha aparegut el sol tímidament.

A las 13:15 hores han sortit els 65 equips autoritzats des de Salou cap a Barcelona, on es disputarà el primer tram a partir de les 18:06, als voltants de Montjuïc, amb sortida i arribada a l'Avinguda de la Reina Maria Cristina.

tracking