Diari Més

Rugbi

Els clubs de rugbi de Reus i Tarragona compartiran tècnics i jugadors

En fase de prova un acord de col·laboració entre les dues entitats que permetrà sumar efectius dels equips sèniors

Els clubs de rugbi de Reus i Tarragona sumen esforços

Els clubs de rugbi de Reus i Tarragona sumen esforços

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clubs de rugbi de les ciutats de Reus i Tarragona han decidit signarun acord de col·laboració que té com a ’objectiupromoure aquest esport i els seus clubs a les comarques del Tarragonès i el Baix Camp. En l'horitzó també hi ha lapossible expansió acomarques veïnes.

Aquest acord vol unificar els tècnics i jugadors dels equips sèniors masculins d’ambdós clubs per a competir amb dos equips més potents en diferents categories.

Segons que han expressat des de les dues entitats, lafinalitat d’aquest acord és el creixement tècnic i competencial, tant d’entrenadors com de jugadors, i assolir un més alt nivell competitiu, «sense que cap dels dos clubs perdi la seva identitat i el seu nom, i per tant no es denominen equip A i B, ni primer ni segon equip, sinó dos equips totalment independents.»

Des de les entitats esportives es qualifica l'acord com d'històric, tot i que s'assenyala també que estàen fase de prova. De moment, la col·laboració entre els dos clubserà vigentnomés durant aquesta temporada 2016-2017. «I a l’espera del que passi en finalitzar la primera fase del Campionat.», afegeixen

tracking