Diari Més

Natxo González ha trigat poc en trobar la seva defensa ideal

Alberto Benito i Ángel en els laterals i Olmo i Pichu Atienza a l’eix s’han convertit en peces indispensables pel tècnic del Reus

Alberto Benito és un dels millors laterals de Segona.

Natxo González ha trigat poc en trobar la seva defensa idealOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una setmana més, i el CF Reus segueix sent l’equip menys golejat de tota la Segona Divisió A. Aquest dissabte, els homes de Natxo González van tornar a sumar. Va ser un punt i, a casa, davant del Tenerife. Però un punt molt valuós, ja que els continua deixant en cinquena posició, en zona de promoció d’ascens, i els converteix en un equip cada cop més perillós.

De fet, és un equip al qual fer-li un gol pot semblar una odissea. Això és gràcies al treball de tot l’equip, però sempre tenen més responsabilitats tant els defensors com el porter. Està clar que Edgar Badia és el meta titular d’aquest equip, però no és menys cert que Natxo González ha donat amb la tecla també a l’hora de formar la defensa.

Com tots els entrenadors dirien, no hi ha jugadors titulars ni suplents. Però, amb els números a la mà, això és una de les grans mentides del món del futbol. En el Reus, com en la resta d’equips, sí que existeixen jugadors que són més titulars i d’altres que ho són menys i, en aquest inici de temporada, Natxo González té molt clar quins són els seus quatre homes titulars per davant de la porteria i per darrere del centre del camp: Alberto Benito, Jesús Olmo, Pichu Atienza i Ángel.

Alberto Benito és, des de la temporada passada, el titular indiscutible en el carril esqurre de la rereguarda reusenca. El d’Altafulla és tota una assegurança de vida, tant a nivell defensiu com a l’hora de sumar-se a l’atac. De fet, s’ha convertit en un dels millors laterals drets de la Segona Divisió A sense discussió. El carriler sap guardar bé l’esquena i, a més, és capaç de pujar a l’atac, sempre amb criteri. Quan se suma a dalt, la banda dreta es converteix en tot un remolí ja que, entre ell i Jorge Díaz formen una de les millors parelles per banda que han començat aquesta temporada a la categoria de plata del futbol espanyol.

Ángel progressa, i molt

A l’altra banda, apareix Ángel. Una gran sorpresa l’evolució d’un jugador que va arribar a Reus per actuar de central i que, poc a poc, es va anar adaptant al lateral esquerre fins que es va fer un lloc i va convertir-se en titular indiscutible. El primer partit d’aquesta campanya el lateral esquerre titular va ser Migue García, però la seva expulsió va motivar un canvi obligatori en aquesta demarcació. Des del canvi, no hi ha hagut debat en el lateral esquerre que, si no hi ha cap lesió de darrera hora o una baixada de rendiment, tornarà a ser per a Ángel.

Pichu Atienza i Jesús Olmo són els que manen a l’eix de la defensa. També són els dos futbolistes més utilitats per Natxo González, tot i que la competència és màxima. Futbolistes de la talla i de l’experiència de Melli han d’esperar la seva oportunitat des de la banqueta, i això ja és un clar exemple de la complicació que té jugar en aquest equip.

tracking