Diari Més

Poliesportiu

Omar Aymerich i Mirjam Kreusel guanyen la Top Speed Rowing

L’espectacularitat de la prova va atreure a molts curiosos que la van voler veure de prop

Andrea Mazzanti també ha guanyat en la seva categoria.

Omar Aymerich i Mirjam Kreusel guanyen la Top Speed RowingCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Marina Port Tàrraco s’ha convertit aquest cap de setmana en la capital de l’espectacularitat al mar. I és que alguns dels millors esportistes del país i del continent s’han donat cita per prendre part en la segona edició de la Top Speed Rowing Championsip, la qual consistia a donar el màxim durant un minut a rem.

Aquest diumenge ha estat el torn de les finals absolutes i màsters de la modalitat skiff, on els assistents han gaudit de valent. Veure al mar els braços moure’s amb una velocitat endimoniada i una prova tan ràpida que acaba només 60 segons després de començar és el que ha convertit aquesta cita en una de les més esperades i emocionants.

El guanyador absolut va ser Omar Aymerich, del Club de Rem Tortosa, seguit d’Ismael Montes, del Real Círculo de Labradores de Sevilla. Tots dos competien en la categoria absoluta, en la mateia que Mirjam Kreusel, del Real Club Regatas de Alicante, que va finalitzar primera, però en la prova de dones. La va seguir María Amores, del mateix club alacantí.

També es van disputar les proves en la categoria màsters. Aquí, Martín Rom, de l’HRV Corneris Tremp holandès va ser el més ràpid, per davant de Josep Ventosa, del Club Esportiu Olímpic Barcelona, tots dos en categoria masculina. Les més ràpides van ser Andrea Mazzanti, del Reial Club Nàutic de Tarragona, i Sonia Güell, del Reial Club Marítim de Barcelona, primera i segona, respectivament.

Es tractava d’una cursa de 400 metres de recorregut on el més important és poder unir i controlar concentració, velocitat, tècnica i esforç.

Cal recordar que durant la jornada de dissabte es van desenvolupar les eliminatòries i les repesques, mentre que el darrer dia de la setmana estava destinat a les finals.

Les ajudes

Tot i que des de l’organització ja es van queixar enèrgicament de la «manca d’ajuts» de la ciutat de Tarragona a nivell d’espònsor, han estat moltes les empreses que han decidit col·laborar i que han ajudat a tirar endavant aquest projecte.

Aquestes, han estat FCC, Procrear, Natural Dental Care, Font-ex, URSA, GRUFASA, Rellotjeria Angles, Gonvarri, Noatum Codemar, Boteros y Amarradores de Tarragona, H10, Viajes Costa Dorada, Mobles Plana, Flash Back, Óptica Fullana, Aquum i Vallvé Assesors, a banda de Red Bull, que continua apostant per activitats esportives a la ciutat de Tarragona.

tracking