Diari Més

José Carlos apunta a Elx

L’extrem va lesionar-se durant el partit de Copa del Rei contra el Numància, però ja s'ha recuperat

José Carlos, al fons de la imatge.

José Carlos apunta a ElxNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha passat gairebé un mes des que va caure lesionat, però podria estar llest en aquestes quatre setmanes i reaparèixer contra l’Elx. José Carlos té molts números per ser la gran novetat de la convocatòria de Vicente Moreno de cara al partit d’aquest dissabte, quan el Nàstic visitarà el Martínez Valero d’Elx, a partir de les sis de la tarda.

El futbolista es va trencar el 7 de setembre, al Nou Estadi, en el marc de la disputa de l’eliminatòria de la Copa del Rei davant del Numància. Va ser al final de l’enfrontament quan va dir prou el seu genoll, però abans, a la pròrroga, es va erigir com el gran heroi de l’enfrontament. Transcorria el minut 100 del duel quan el menut extrem va agafar l’esfèrica i va disparar des de lluny, amb l’esquerra, per pujar l’1-0 que va resultar definitiu.

Van ser massa 120 minuts per a un futbolista que és molt propens a lesionar-se i que va haver de realitzar un esforç sobrehumà, com la resta de l’equip, per sobreposar-se a totes les circumstàncies que envoltaven un duel descafeïnat i sense al·licients.

Ell va ser l’autor del gol i, gràcies a aquesta diana, el seu equip va poder avançar a la competició, encara que un mal gest va motivar que el genoll l’avisés, i que hagués de parar. Ara, després d’un mes entrenant a consciència i preparant el seu retorn, l’extrem ja està al cent per cent i podria jugar alguns minuts en l’important duel que disputarà el Nàstic a terres alacantines.

Serà molt complicat que surti com a titular, encara que no hi ha res descartat, perquè quan Vicente Moreno, tècnic grana, convoca un jugador, és perquè aquest està al cent per cent i pot competir amb igualtat de condicions que la resta.

Seria una molt bona notícia que l’andalús pogués participar en l’enfrontament ja que, sense dubte, José Carlos és un dels futbolistes més desequilibrants de tots els que formen part de la plantilla. Tant per banda dreta com per l’esquerra, José Carlos és un autèntic punyal, un jugador capaç de solucionar un partit ell sol, però també de passar completament desapercebut. Aquesta irregularitat és la que li ha impedit arribar a tocar el cel en el món del futbol.

La resta, no

La resta de jugadors lesionats continuaran en el dic sec, de forma que Manolo Reina, Manolo Martínez, Stephane Emaná i Juan Delgado hauran d’esperar la seva oportunitat més endavant. Tant Emaná com Delgado, amb molèsties, podrien tenir minuts la pròxima setmana.

tracking