Diari Més

El nou CBT debuta, a Guernica

Visita el Zornotza a les 12 hores

Berni Álvarez té ganes de començar.

El nou CBT debuta, a GuernicaJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de cinc mesos sense competició de LEB Plata, el Club Bàsquet Tarragona torna diumenge (12 hores) a les pistes per disputar contra Zornotza el primer partit de la lliga 2016-17. Els cebetistes viatgen fins a Guernica, on de manera excepcional es disputarà el primer partit de lliga, la pista habitual de joc del Zornotza va quedar anegada per un aiguat, i el partit s'ha traslladat a la propera localitat de Guernica. El CBT afronta el partit amb la màxima il·lusió per tornar a ser un dels equips de revelació d'una lliga que ha tornat a pujar el nivell, i comptarà aquest any amb favorits molt clars a l'ascens com Granada, Fundació Lucnetum o CB Morón. Per la seva banda, el CBT, amb una plantilla molt jove, i amb sis cares noves, tornarà a les pistes amb l'objectiu de seguir creixent com a equip.

Sis jugadors debutaran amb la samarreta del CBT en LEB Plata, a més cinc d'aquests sis jugaran per primera vegada en LEB Plata. En els últims dies, Diego Gallardo i Salim Gloyd han tingut problemes en el turmell. Encara que s'espera que els dos jugadors estiguin disponibles per al partit de demà, no han pogut estar en els últims entrenaments de la setmana

Ll'equip basc s'ha renovat molt aquest estiu i ha fet un equip que aspira a tot. Després una temporada molt complicada, Zornotza vol recuperar la senda dels anys anteriors, per a això s'ha reforçat amb tres jugadors afiliats a equips d'ACB: Dani de la Rua, David Iriarte i Vasilije Vucetic. Aquest últim és una dels joves promeses de la lliga LEB Plata. Malgrat la seva joventut (20 anys), el pivot cedit per Bilbao Basket ja ha debutat en l'Eurocup amb l'Olimpia eslovè. Bocoum i Iriarte li acompanyaran en la pintura. Quilos, centímetres, mobilitat i tir per a un joc interior que pot ser dominador. Per fora destaca la direcció de joc d’Orellano, un base de 2,00 que l'any passat va jugar en Xuven Cambados, a més l'ex LEB Or Greg Gantt està cridat a ser un dels millors tiradors de la lliga.

Berni Álvarez, entrenador del CBT, ha reconegut que “és un partit dur per a nosaltres, portem poc temps treballant junts, i les lesions de Diego Gallardo i Salim Gloyd han estat un problema afegit”. Respecte al seu rival, Berni és conscient de la qualitat del rival “és un equip molt ben fet, jo crec que estaran a dalt en la classificació”. Finalment, el tècnic cebetista creu que les opcions de l'el seu equip passen per “millorar les nostres prestacions ofensives, ja que ens està costant bastant anotar i aprofitar la nostra intensitat en defensa”.

tracking