Diari Més

A per l'infinit

El Reus es col·locarà en places d'ascens directe si derrota avui el Rayo Vallecano

Natxo confia en el triomf.

A per l'infinitXavi Guix/CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espectacular inici de temporada del CF Reus, un equip que avui es podria col·locar en posicions d'ascens directe a Primera Divisió si és capaç de sumar els tres punts contra el Rayo Vallecano.

A partir de les 20 hores, els reusencs rebran la visita dels madrilenys, un dels 'cocos' de la categoria de plata. Ara bé, el que està per damunt, de moment, és un Reus que no ha perdut cap partit dels sis que ha disputat i que està sent, sense cap mena de dubte, l'equip revelació a la Segona Divisió A.

Natxo González no podrà disposar de Vitor i de Chrisantus, lesionats, igual que David Haro, encara que aquest està a prop de recuperar-se.

La gran profunditat de plantilla que té el tècnic basc motiva que sigui molt complicat poder encertar l'alineació, encar que Edgar Badia té el lloc assegurat sota pals i Máyor i Carbia, el mateix al davant.

En defensa, de dreta a esquerra, Alberto Benito, Olmo, Pichu Atienza i Ángel. Folch i López Garai per davant i, a la línia de mitges puntes, es repartiran els dos llocs Miramón, Jorge i Vaz.

tracking