El Vendrell planta cara però perd 2-3 contra el Barça

Inici il·lusionant, però amb derrota

Una imatge del partit.

El Vendrell planta cara però perd 2-3 contra el BarçaTwitter CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell ha caigut derrotat el migdia d'aquest dissabte contra el FC Barcelona Lassa, 2-3, e un duel en el qual els del Baix Penedès han donat la cara i han estat molt a prop de puntuar.

De fet, el primer gol del duel l'ha anotat Jordi Ferrer, als tres minuts, situant un 1-0 il·lusionant però que, alhora, convidava a la prudència. Bargalló ha trigat dos minuts més a pujar l'empat, una igualada que ha donat peu a grans intervencions del meta del Barça, Sergio Fernández que, una vegada i una altra, ha impedit gols locals.

A sis minuts del final de la primera meitat, Xavi Barroso ha connectat un tret que ha significat l'1-2. El Barça remuntava al Vendrell.

A la segona meitat, el meta visitant ha tornat a estar providencial i, en una jugada aïllada, Marc Gual ha pujat el tercer pel Barça. Tot seguit, Eloi Mitjans ha anotat el 2-3, i ha deixat uns minuts d'incertesa, però el Barça ha aconseguit mantenir-se ferm i s'ha emportat el triomf.