Diari Més

Vicente Moreno: «D'ocasions, en tenim, però no les transformem»

L'entrenador del Nàstic espera millorar l'encert de cara a porteria

Vicente Moreno, donant instruccions.

Vicente Moreno: «D'ocasions, en tenim, però no les transformem»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicente Moreno, fidel a la seva filosofia, no ha volgut avançar res sobre l'onze que presentarà dissabte al Nuevo Arcángel. «No sé» si faré canvis. «Bé, sí que ho sé, però no ho dirè», ha afegit. Aquest és el Moreno de Veritat, el que aposta per no donar cap pista perquè entén que és el millor per al seu equip.

El tècnic grana ha valorat en la prèvia del partit contra el Còrdova (dissabte, 18 hores) la manca d'encert de cara a porteria del seu equip. «D’ocasions de gol n’hem tingut, però no n’hem transformat cap en els últims tres», ha reconegut el valencià, qui ha negat que Cordero estigui donant un rendiment baix o que es dilueixi durant els partits. «En els partits que ha jugat ha aportat, i molt. És un jugador interessant, que el conec de fa temps, i que sé que ens aportarà», ha manifestat.

Sobre el rival, «espero un Còrdova amb confiança, que fa bé les coses, i que a casa és fort. És un al·licient més per a nosaltres anar a aquest tipus de camp i poder guanyar». «Com a jugador, Còrdova se m’ha donat bé. La temporada passada vam perdre allí, però vam tenir les nostres opcions», ha comentat.

Finalment, ha descartat la participació de José Carlos aquest dissabte, ja que «està millor, però encara no està a disposició. Està descartat».

tracking