Diari Més

El Nàstic necessita guanyar a Còrdova per treure's l'espina del primer triomf

Amb les baixes dels lesionats Manolo Martínez, Reina i José Carlos i el retorn de Tejera, els tarragonins busquen els tres punts

Vicente Moreno sap de la importància que té el triomf.

El Nàstic necessita guanyar a Còrdova per treure's l'espina del primer triomfCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona buscarà demà el primer triomf de la temporada. Serà a partir de les sis de la tarda quan els homes de Vicente Moreno visitaran el Nuevo Arcángel, en la setena jornada del campionat lliguer.

En els sis partits restants, el Nàstic no ha estat capaç de sumar cap triomf, situació que ha relegat els tarragonins a la zona de descens a Segona Divisió B. Aquesta és una situació completament reversible, fet del que n’és coneixedor tot el club.

Seran tres les baixes que tindrà Vicente Moreno, quatre si es compta a Emaná, que és dubte per molèsties musculars. Manolo Reina i Manolo Martínez segueixen en el dic sec, igual que José Carlos, pel qual encara no hi ha data de reaparició.

Vicente Moreno, fidel a la seva filosofia, va voler avançar res sobre l’onze que presentarà dissabte al Nuevo Arcángel. «No sé» si faré canvis. «Bé, sí que ho sé, però no ho diré», va afegir. Aquest és el Moreno de Veritat, el que aposta per no donar cap pista perquè entén que és el millor per al seu equip.

El tècnic grana va valorar en la prèvia del partit contra el Còrdova la manca d’encert de cara a porteria del seu equip. «D’ocasions de gol n’hem tingut, però no n’hem transformat cap en els últims tres», va reconèixer el valencià, qui va negar que Cordero estigui donant un rendiment baix o que es dilueixi durant els partits. «En els partits que ha jugat ha aportat, i molt. És un jugador interessant, que el conec de fa temps, i que sé que ens aportarà», va manifestar.

Sobre el rival, «espero un Còrdova amb confiança, que fa bé les coses, i que a casa és fort. És un al·licient més per a nosaltres anar a aquest tipus de camp i poder guanyar», segons va explicar Vicente Moreno. «Com a jugador, Còrdova se m’ha donat bé. La temporada passada vam perdre allí, però vam tenir les nostres opcions», va comentar.

Finalment, va descartar la participació de José Carlos aquest dissabte, ja que «està millor, però encara no està a disposició. Està descartat».

Sense gaire canvis

No es preveuen excessius canvis a l’onze que plantejarà Vicente Moreno. Sí que és segur que Saja serà l’escollit sota pals, mentre que en defensa, de dreta a esquerra, el tècnic podria repetir els mateixos jugadors, amb Valentín, Lopo, Bouzón i Mossa.

En el centre del camp, Tejera tornaria, per fer parella amb Lévy Madinda. En el mateix 4-4-2 utilitzat contra el Saragossa, el tècnic tiraria Lobato a la banda dreta, Giner a l’esquerra i Uche i Álex López en punta d’atac.

tracking