Diari Més

Deliri, golàs i victòria del Reus a Oviedo (0-1)

Máyor marca en el darrer sospir per donar una nova victòria als reusencs

Carbia ha tornat a jugar com a titular.

Deliri, golàs i victòria del Reus a Oviedo (0-1)LFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol té aquestes coses. Un partit no s’acaba fins que l’àrbitre no assenyala el final. I aquesta nit, el final era als 94 minuts i mig. El Reus està tocat per una vareta màgica, la qual està acompanyada d’un gran joc i del convenciment de la feina ben feta.

Per això, ha aparegut Máyor. El davanter s’ha enlairat quan passava el 94’ i ha rematat al fons de la xarxa una falta lateral en la darrera acció del partit.

A banda, els reusencs han tingut la seva oportunitat amb un tret amb l’exterior de Querol a la segona meitat, encara que els asturians també s’han pogut avançar en el primer temps amb un tret de Rocha que ha topat amb el pal.

Duel de moltes alternatives el que s’ha vist al Carlos Tartiere. Els reusencs no li han perdut la cara al partit en cap moment, i han buscat la meta rival en tot moment.

D’ocasions clares, però, n’hi ha hagut poques en els primers 45 minuts. La més clara de totes, sense dubte, ha estat el xut que David Rocha ha estavellat al travesser als 32 minuts de joc. La por ha entrat al cos del quadre reusenc, que ha vist com tota la seva feina estava a punt d’anar-se’n en orris.

Però no ha dubtat a reaccionar l’equip de Natxo González. Ho ha fet mitjançant Querol qui, a deu minuts del descans, ha realitzat una galopada, s’ha acostat a l’àrea i, des de la frontal, ha provat sort, marxant l’esfèrica desviada per la dreta del meta rival.

També ha estat força igualat el duel a la segona meitat. Amb un gran respecte envers el rival, els dos equips van intentar arribar a l’àrea contrària, sempre des de la construcció.

El partit podria haver canviat completament en el 57’, però Querol s’ha equivocat. El davanter, molt actiu durant els 81 minuts que ha estat sobre la gespa, ha rebut una esfèrica gràcies a una passada a l’espai i s’ha quedat sol. En comptes de disparar amb l’esquerra, s’ha decidit per fer-ho amb la dreta, concretament amb l’exterior. No ha estat la millor decisió, i la pilota ha marxat fregant el pal.

FITXA TÈCNICA

OVIEDO

Juan Carlos, J. Fernández, Óscar Gil, David Fernández, Varela, Edu Bedia, David Rocha (Erice, 67’), Susaeta (Linares, 79’), Michu, Alaniz (Nando, 61’) i Toché.

REUS

Edgar Badia, Alberto Benito, Jesús Olmo, Melli, Migue García, Albístegui, Ramon Folch, Querol (Ricardo Vaz, 81’), Miramón (Rafa García, 91’), Carbia (Guzzo, 71’) i Máyor.

GOLS

0-1, Máyor (95’).

ÀRBITRE

Óliver De la Fuente Ramos (Castellano-manxec). Va mostrar la targeta groga als locals Edu Bedia; i als visitants Melli, Alberto Benito i Guzzo

tracking