Diari Més

El CBT inicia la temporada visitant L'Hospitalet en Llga Catalana LEB

El duel es disputarà a les vuit i, la tornada, serà diumenge, a la mateixa hora, al Serrallo

David Fernández continuarà capitanejant el vaixell cebetista.

El CBT inicia la temporada visitant L'Hospitalet en Llga Catalana LEBJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona visita aquest vespre, a partir de les vuit, el pavelló del Club Bàsquet L’Hospitalet per disputar el primer partit de competició oficial de la temporada. No és LEB Plata, sinó que es tracta de la primera ronda de la Lliga Catalana LEB, el primer torneig oficial de l’any, i del qual el CBT és l’equip amb més títols en les seves vitrines.

Al seu davant, el club cebetista tindrà a un equip recentment ascendit a lliga LEB Plata, però que és un vell conegut de les competicions de la Federació Espanyola de Bàsquet. El CB L’Hospitalet va realitzar l’any passat una temporada brillant, ascendint a LEB Plata amb molta autoritat respecte a la resta dels seus rivals, i aquest any espera repetir els èxits mantenint el bloc de la temporada passada.

Per la seva banda, el Club Bàsquet Tarragona també manté el bloc de l’any passat, tot i que durant l’enfrontament es podran veure algunes cares noves, ja que els de Berni Álvarez també s’han reforçat a consciència per suplir marxes de jugadors i, també, per poder incrementar el nivell competitiu de l’equip. Xavi Hernández, Oriol Besora, Nil Sabata i Salim Gloyd debutaran en partit oficial amb la samarreta de l’esquadra blava.

Qui no podrà debutar encara serà Isaiah Harrison. El pivot americà arribarà a Tarragona el dissabte a la nit, i probablement el seu debut serà el dimecres en un partit amistós contra el Força Lleida, ja que no hi haurà temps per poder jugar la tornada de l’eliminatòria perquè el jugador no haurà pogut realitzar cap entrenament ni haurà pogut conèixer el seu nou entrenador i els seus nous companys.

Aixecar el títol

L’equip de Berni Álvarez inicia la Lliga Catalana amb la intenció de tornar a aixecar una copa que ha aconseguit en fins a quatre ocasions. A més, serà una gran oportunitat de mesurar forces amb un rival de la mateixa categoria que el CBT i seguir la preparació per a l’inici de la lliga LEB Plata. El partit de tornada es disputarà aquest mateix diumenge, al pavelló del Serrallo, amb l’entrada gratuïta per a tothom.

tracking