Diari Més

Voleibol

El CV Sant Pere i Sant Pau s'estrena a la Lliga Catalana demà

El rival, el CV AA Llars Mundet

Els vermells confien en sumar la victòria.

El CV Sant Pere i Sant Pau s'estrena a la Lliga Catalana demàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau s’enfrontarà aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda amb el Club Voleibol AA Llars Mundet a la semifinal de la Lliga Catalana, competició que es juga abans de l’inici de lliga regular. El conjunt barcelonès és un afincat equip a la Segona Divisió i que gaudeix d’experiència en la competició havent disputat la final en anys anteriors, per la qual cosa el partit no serà gens fàcil, ja que el rival posarà les coses molt difícils.

Serà el primer compromís oficial de l’entitat tarragonina mancant dues setmanes para a l’inici de liga precisament contra el Club Voleibol AA Llars Mundet al mateix escenari l’1 d’Octubre.

El tècnic de l’entitat vermella, Vlado Stevovski, va manifestar que «l’enfrontament davant l’Illa-Grau aquest passat cap de setmana ens ha servit per corregir errors durant la setmana per millorar el nostre joc davant el Llars Mundet».

Un amistós si es perd

El guanyador de l’esmentat enfrontament s’enfrontarà al FC Barcelona, que ja espera rival a la final. Tot i així, Vlado Stevovski va comunicar que «si guanyem, ens espera el Barça la propera setmana. De perdre, buscaríem un amistós contra algun equip per poder continuar amb la pretemporada abans de l’inici de Lliga».

tracking