Diari Més

El CBT tanca la plantilla amb Isaiah Harrison

L'americà juga de pivot

Isaiah Harrison, en acció.

El CBT tanca la plantilla amb Isaiah HarrisonUniversidad Freed Hardeman

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona ja ha tancat la seva plantilla per a la temporada 2016-17 amb l'arribada Isaiah Harrison, un pivot de 203 centímetres d'altura i 95 quilos de pes. Harrison aterrarà el dissabte a Tarragona i s'incorporarà l'endemà als entrenaments amb el seu nou equip. Isaiah Harrison és un jugador amb bona capacitat per córrer la pista, bon rebotejador i intimidador en defensa, amb un estil de joc molt dinàmic, encara que amb poc rang de tir. En la seva última temporada en la NCAA II, Harrison va anotar 16,3 punts partit i va capturar 11,5 rebots,. L'any passat va tenir la seva primera experiència com a professional en la lliga australiana, concretament en el Sunshine Coast Rip, on va anotar 12, 7 punts i va agafar 12, 1 rebots per partit.

Berni Álvarez, entrenador del CBT, ha volgut valorar el fitxatge de Isaiah, tot afirmant que «és un perfil diferent als americans que hem tingut en els últims anys». Respecte a les habilitats d'Isaiah, el tècnic cebetista destaca que «és molt bon rebejador, bo en la intimidació, físicament també és bo i corre molt bé el camp, per això ho hem fitxat, ja que si no hauríem sofert amb el rebot». Berni reconeix que «al principi buscàvem a algú amb una mica més de mà, però per les circumstàncies de mercat no ha pogut ser, en qualsevol cas crec que és un bon jugador i ens ajudarà». A més, l'entrenador destaca també la importància que s'adapti ràpid a l'equip, ja que cap dels dos americans del club ha jugat abans a Europa «ha tingut una petita experiència fora dels Estats Units, però els dos jugadors vénen de NCAA II i no és fàcil per a ells, caldrà ajudar-los a adaptar-se». Finalment, Berni Álvarez ha dit que, amb el perfil d'Harrison «probablement els nacionals hagin de tirar una mica més del carro, espero que tots entenguin el seu paper».

La seva participació en el partit de Lliga Catalana del proper diumenge està pràcticament descartada. Probablement, el seu debut amb la samarreta del CBT arribarà dimecres que ve amb la disputa d'un amistós en el Serrallo entre l'equip local i el Força Lleida de LEB Or.

tracking