Diari Més

El Nàstic lluirà l'emblema de Tarragona 2017

El club farà un pas més en el seu suport als Jocs Mediterranis i lluirà l’emblema dels Jocs al dors de la samarreta oficial

Presentació de la nova imatge de la samarreta grana amb el logo dels Jocs Mediterranis.

El Nàstic lluirà l'emblema de Tarragona 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el President del Gimnàstic, Josep Maria Andreu, han mostrat, aquest dilluns, la nova imatge de la samarreta granaamb el logotip dels Jocs a l’esquena. El Nàstic lluirà l’emblema de Tarragona 2017 en tots els seus partits oficials, tant amb la primera com amb la segona equipació de joc.

De fet, l’estrena del nou disseny es farà amb la samarreta negraen el partit d’aquest diumenge a Sòria contra el CD Numància. No serà fins al proper dimarts 20 de setembre que l’afició podrà veure la samarreta grana amb el logotip dels Jocs, coincidint amb el partit que es disputarà a casa contra el Zaragoza.

Amb aquesta iniciativa, el Nàstic vol donar un pas més en el seu suport als Jocs Mediterranis Tarragona 2017 que se celebraran el proper estiu a la ciutat, lluint l’emblema dels jocs per totes les ciutats i pobles que visiti l’equip en la nova temporada a LaLiga 1|2|3.

tracking