Diari Més

Vicente Moreno recupera efectius per Alcorcón

Les úniques baixes són Manolo Reina, Lobato i José Carlos

Giner podria ser titular.

VIcente Moreno recupera efectius per AlcorcónCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona visita aquesta tarda, a partir de les 18 hores, l'Alcorcón. El partit serà molt important per als dos equips, que no han començat de la millor manera, a nivell de punts, encara que han deixat sensacions per pensar que quedaran molt amunt a la taula classificatòria.

Els madrilenys, amb un dels millors equips de la seva història, buscaran tres punts que els allunyin de la zona baixa de la classificació, mentre que els tarragonins volen tornar amb una victòria per canviar les sensacions que estan deixant a un entorn massa nerviós en aquest inici de temporada.

Per al duel, Vicente Moreno recuperarà efectius, de forma que Emaná i Uche ja han entrat a la convocatòria. També ho ha fet Madinda, que podria sortir de titular.

Els únics tres futbolistes que no estaran a disposició de l'entrenador són Manolo Reina, lesionat de llarga durada, José Carlos, amb problemes al genoll després del partit de Copa, i Lobato, que no acaba de fer net de la seva lesió.

Com sempre, podran seguir en direct el partit per la web 'www.diarimes.com', on els oferirem el minut a minut de tot el que estigui succeint a Alcorcón.

tracking