Diari Més

El Reus, a pel primer triomf a casa

Vitor, Chrisantus i David Haro causen baixa de cara al duel d'aquesta tarda contra el Numància (18 hores)

Alguns dels jugadors, entrenant.

El Reus, a pel primer triomf a casaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un CF Reus que viu un gran moment de forma i de resultats torna a la Lliga després de l'eliminació copera, a mans del Mallorca (1-0). A les Balears, però, els de Natxo González van deixar una gran imatge i van ser millors que el rival en moltes fases del partit, posant de manifest que la seva adaptació a la Segona A ha estat immediata.

Aquesta tarda, a les 18 hores, toca rebre la visita del Numància, equip que arriba de caure eliminat a la Copa a mans del Nàstic, i que canviarà molt l'onze que va presentar dimecres a Tarragona. Els sorians no han arrencat bé en el campionat lliguer, on només han sumat dos dels nou punts possibles.

Natxo González tindrà tres baixes pel partit, jugadors que estan lesionats i que encara romandran durant un temps en el dic sec. Es tracta de David Haro, Vitor Silva i Chrisantus, jugadors molt importants en els esquemes del tècnic basc.

González tornarà a utilitzar l'onze de la Lliga, format per Edgar Badia a la porteria; Benito, Olmo, Atienza i Ángel en defensa; Folch i López Garai a la medul·lar; Jorge, Carbia i Miramón a les mitges puntes; i Edgar Hernández com a màxima referència.

tracking