El Reus es deixa dos punts (1-1)

El Numància acaba amb nou jugadors

Els reusencs han merescut millor premi.

El Reus es deixa dos punts (1-1)Diari Més

Empat a un gol entre Reus i Numància en un enfrontament en el qual el domini ha esta clar per als locals, però que ha acabat en taules a causa d'una acció a pilota aturada.

Al final, el duel s'ha tornat boig i l'àrbitre del partit, Aitor Gorostegui, ha començat un ball de targetes que gairebé acaba en tragèdia. De fet, els sorians han acabat amb nou homes per l'expulsió de Regalón, en el minut 64 i tam´b eper la de Pablo Valcarce, que ha vist dues cartolines seguides en el 92', una per una entrada i, l'altra, per protestar.

Reus i Numància empaten sense gols a la primera meitat, en uns 45 minuts inicials de domini clar del conjunt reusenc.

Els sorians han tingut deu bons minuts, els primers, encara que el Reus ha agafat ben aviat les regnes del joc.

Els de Natxo González han carregat tot el seu joc per banda dreta, on Alberto Benito, arribant sempre des del darrere, ha buscat combinacions amb Miramón, que ha deixat detalls de molta qualitat, la que té a les botes.

El signe del partit podria haver canviat als 41 minuts de joc, quan Jorge, fent de les seves, ha entrat per banda dreta, ha decidit trepitjar àrea, s'ha canviat la pilota de cama i, amb l'esquerra, ha disparat, obligant Munir a desviar l'esfèrica a córner.

En el segon acte ha arribat tota l'acció. Els sorians han començat una mica més endollats i, en el 49', han trobat el premi en forma de gol. Una falta llençada per Medina ha obligat a Edgar Badia a estira-se molt per poder desviar-la i, després del rebot, dos futbolistes del Numància han quedat completament sols. Un d’ells era Medina, qui no ha desaprofitat l’oportunitat de marcar.

Amb el vent en contra el Reus s’ha trobat amb la justa expulsió de Regalón, per doble tarjeta groga. Aquí, ha estat quan els de Natxo González han anat encara més a pel triomf. Arrasate ha apostat per jugar amb una defensa de cinc, i Natxo ha contrarrestat amb l’entrada de Vaz. Ha estat decisiu el portugués, que ha marcat un autèntic golàs des de l’esquerra, en un tret que a punt ha estat de topar amb Edgar, que estava en fora de joc, però que finalment l’ha pogut esquivar.

L’1-1 ha donat ales al Reus, el qual no ha pogut trobar el segon gol. Per insistència no ha estat, ja que Munir n’ha hagut de salvar unes quantes, però no ha pogut ser. Un punt amb sabor a poc per a un Reus que continua agradant molt.

REUS: Edgar, Alberto Benito, Atienza, Olmo, Ángel, López Garai, Folch, Jorge Díaz (Máyor, 81’), Carbia (David Querol, 71’), Miramón (Ricardo Vaz, 62’) i Edgar Hernández.

NUMÀNCIA: Munir, Medina, Callens, Regalón, Marc Mateu, Julio Álvarez (Orfila, 84’), Íñigo Pérez, Escassi, Valcarce, Manu Del Moral (Marc Pedraza, 66’) i Acuña (Pablo Valcarce, 76’).

GOLS

0-1, Medina (49’); 1-1, Ricardo Vaz (68’).

ÀRBITRE

Aitor Gorostegui Fernández (Basc). Va mostrar la tarjeta groga als locals Ángel, Querol, Vaz i Máyor; i als visitants Regalón (2, 64’), Munir, Valcarce i Pablo Valcarce (2, 92’).