Diari Més

Esports

Martí Gutiérrez i Edurne Zazpe guanyen la la cinquena edició de a Cursa el Replà

La prova es va disputar en tres distàncies diferents, al Pla de Santa Maria

El podi.

Martí Gutiérrez i Edurne Zazpe guanyen la la cinquena edició de a Cursa el ReplàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pla de Santa Maria va acollir, diumenge, la cinquena edició de la Cursa per Muntanya el Replà, que s’ha aconseguit consolidar com a una de les competicions de muntanya més espectaculars de la província.

El vencedor en la prova dels 21 quilòmetres va ser Martí Gutiérrez, del Club Excursionista Palautordera, amb un temps d’una hora i 54 minuts. El van seguir Luisma Mas, del Club Patxanguerus d’Alforja i Eloi Borràs, de l’AAEE Escolta Treball, que van ser segon i tercer, respectivament. En la categoria femenina, la millor va ser Edurne Zazpe, amb un temps de 2 hores i 33 minuts. La van seguir Marta Batalla /AAE Escolta Treball) i Ariadna Casajuana.

En la prova dels 13,5 quilòmetres, el més ràpid de tots va ser Isarn Vives, de l’AE Blancafort, amb un temps de 1.8’14, per davant de Marc Sabater, que va ser segon, i de José Fernández, que va completar el podi. En fèmines, Judit Francín va liderar la prova, amb un temps d’1.25, seguida d’Andrea Ruiz i Dolores Mata. En els 5 quilòmetres, els millors van ser Roger Ollé i Reme Redondo.

tracking