Diari Més

La Woman Race El Corte Inglés espera aplegar 1.500 esportistes a Tarragona el 9 d'octubre

També s'hi podran presentar homes, tot i que no podran guanyar la prova

La presentació s'ha realitzat a El Corte Inglés.

La Woman Race El Corte Inglés espera aplegar 1.500 esportistes a Tarragona el 9 d'octubreVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició de la Woman Race El Corte Inglés ja escalfa motors. Es tracta d'una prova atlètica que es desenvolupa pels carrers de la ciutat de Tarragona i que està destinada exclusivament a dones. Enguany, però, comptarà amb una novetat. I és que també s'hi podran presentar homes, encara que aquests no podran coronar-se guanyadors de la cursa.

Serà el pròxim 9 d'octubre, a partir de dos quarts de deu del matí, quan al mateix davant d'El Corte Inglés de Tarragona s'iniciarà un recorregut que passarà per, entre d'altres, la Rambla Nova, la Via de lImperi Romà, l'Avinguda Catalunya o la Rambla del President Lluís Companys.

Les inscripcions es podran realitzar fins el dia 5 d'octubre i s'han obert avui mateix, i la meta és que s'hi puguin apuntar 1.500 persones. Seria tot un rècord, després que a la del 2014 s'hi apuntessin 1.000 i, a la de l'any següent, 1.200. El preu de les inscripcions és de 9,40 euros, i hi haurà diferents categories, segons l'edat dels participants. Els interessats poden apuntar-s'hi a trav-es del web .www.womenraceelcorteinglés.cat.

La Women Race és una prova creada únicament per ajudar a persones amb problemes i, en aquest sentit, la beneficiària de l'activitat serà l'Associació de nens amb Càncer (AFANOC) de Tarragona.

Javier Villamayor, regidor dels Jocs Mediterranis, apuntava que «és important que aquesta prova es consolidi amb el temps», a què la regidora d'Esports, Maria Isabel Negueruela, afegia que «aquesta cursa no només destaca perquè s'hi apunta la gent per la seva afició a córrer, sinó per la seva vessant solidària». Ella i la seva filla s'hi van apuntar l'any passat. Enguany també se les espera.

tracking