Diari Més

Gloyd: «Als Estats Units el bàsquet és molt més físic»

El CBT presenta el seu nou jugador

El jugador, presentat.

Gloyd: «Als Estats Units el bàsquet és molt més físic»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló del Serrallo ha acollit el matí de dijous la presentació de Salim Gloyd com a nou jugador del Club Bàsquet Tarragona. El jugador de 193 centímetres i 98 quilos de pes va aterrar a Espanya dimarts passat i ja ha realitzat els primers entrenaments amb els seus companys.

A l'acte de presentació ha acudit la presidenta del club Loli Salas, que ha destacat «l'excel·lent progressió del jugador en els últims anys, així com la seva capacitat atlètica i el seu tir». La presidenta creu que Salim suposa «un valor afegit a la plantilla d'aquesta temporada». Per la seva banda, Salim Gloyd s'ha mostrat molt il·lusionat amb l'oportunitat de començar la seva carrera esportiva a Europa després dels seus anys a la universitat. Ha expressat que «estic molt emocionat per arribar a Tarragona i a aquest club. Tinc ganes de començar la meva experiència a Espanya». Salim Gloyd ha mostrat una gran capacitat per integrar-se amb els seus nous companys. De fet, en els pocs dies que porta a Tarragona, Salim ha començat a estudiar espanyol per facilitar la comunicació amb els seus companys d'equip.

Salim Gloyd té molt clar que la seva integració passa per «entrenar dur, córrer dur i jugar dur». A més, ha estat preguntat per les diferències entre el bàsquet a Europa i a Estats Units, al que ha contestat que «als Estats Units el bàsquet és molt més físic, però aquí tothom és capaç de fer de tot».

Finalment, la presidenta del CBT ha reconegut que falta un jugador per tancar la plantilla de la temporada 2016-17, un jugador interior, probablement americà. Les negociacions amb el jugador estan avançades, i el club podria anunciar en els propers dies el nom de la peça que falta per tancar la plantilla.

tracking