Hi haurà final tarragonina de la Lliga Catalana després de la victòria del Vendrell a Vic

Els vendrellencs derroten 1-2 els de la capital d’Osona

Els vendrellencs, en una imatge de recurs.

El Vendrell venç el Vic i s'enfrontarà al Reus a la final de la Lliga Catalana i hi haurà final tarragoninaCedida

El Moritz CE Vendrell va assolir, ahir a la nit, el seu pas a la final de la Lliga Catalana, on s’enfrontarà a un rival molt conegut, ja que mesurarà forces amb el Reus Deportiu.

Només havien passat cinc minuts de joc quan els vendrellencs es van avançar a l’electrònic. Va ser una diana de Jordi Ferrer la que va ajudar a inaugurar el marcador, un gol que donava ales a un Moritz Vendrell que es prenia amb la màxima seriositat un campionat que servirà d’avantsala per a l’OK Lliga, la qual comença a escalfar motors.

Amb el primer gol, els vendrellencs sabien que hi tenien molt guanyat, ja que el rival no és un d’aquells equips que deixa concessions. El 0-1 és el resultat amb el qual es va arribar a la mitja part.

En el segon acte, tots dos equips es van bolcar a la recerca del gol, tot i que, novament, va ser el conjunt del Baix Penedès el que es va emportar el gat a l’aigua. Eloi Mitjans, quan havien passat deu minuts de la segona meitat, va establir el 0-2, amb el qual el Vendrell guanyava en confiança i s’acostava, poc a poc, a la final d’una Copa més que atractiva. El Vendrell sabia que a la final l’esperava el Reus Deportiu, que abans havia fet la seva feina.

A onze minuts del final, Sergi va transformar l’1-2, el qual deixava l’eliminatòria oberta, encara que, finalment, va ser el quadre vendrellenc el que es va emportar el gat a l’aigua i va aconseguir el pas a la final.