El Reus Deportiu La Fira jugarà la final de la Lliga Catalana

Els reusencs derroten el Barça B 4-8

Els reusencs han estat molt superiors.

El Reus Deportiu La Fira jugarà la final de la Lliga CatalanaCedida

El Reus Deportiu La Fira es classifica per a la final de la Lliga Catalana després de derrotar el Barça B per un clar 4-8.

Començava el partit malament per als reusencs, que veien com el Barça s'avançaria amb dos gols al marcador als minuts 5 i 6 de partit. Tot i això, la reacció dels reusencs no s'ha fet esperar, i Àlex Rodríguez anotava al minut 7 l'1 a 2. Casanovas situaria l'empat al marcador al 13, i Platero avançaria als reusencs amb un bon gol al minut 16. Amb el 2-3 s'arribaria al descans.

El Reus Deportiu La Fira sortiria més endollat en la segona meitat, i Àlex Rodríguez anotaria el quart pocs segonsdesprés del xiulet inicial. Torra, al minut 29, semblava sentenciar el partit amb el 2-5, però la reacció del Barça no s'ha fet esperar, i amb dos gols s'aproparien perillosament als roiginegres.

Però pel Reus apareixerien Platero al 36 i Àlex Rodríguez al 43 per tornar a posar terra pel mig. El Barça tindria l'oportunitat d'anotar de nou en els últims minuts amb un penal i una falta directa, però Pedro Henriques solventaria les dues per als reusencs.

A 3 minuts pel final, Ollé situaria el definitiu 4 a 8 a l'electrònic.