Diari Més

Natxo: «Jugar més ens farà créixer»

La competició del KO torna el CF Reus a Son Moix, l’escenari de l’il·lusionant debut en lliga a Segona Divisió

Aritz López Garai disputa una pilota aèria amb un oponent del Mallorca, durant la primera jornada del curs, el passat 20 d'agost.

Natxo: «Jugar més ens farà créixer»FUTBOLBALEAR.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El duel del retrobament amb la Copa del Rei porta de pas per l’Estadi un Mallorca que, tot just tres setmanes enrere, exercia d’amfitrió del CF Reus en la seva estrena a la Segona Divisió. El resultat d’aquella primera jornada de lliga a Son Moix, un 0-1 que esgarrapava el lateral altafullenc Alberto Benito amb un gol al 89’, va ferir l’orgull, i molt, del conjunt que entrena Fernando Vázquez, etern aspirant a l’ascens a Primera. Els illencs trepitjaran l’Estadi amb ganes de revenja i un precedent a les esquenes que «sempre pot servir d’alguna cosa», apuntava ahir l’entrenador roig-i-negre Natxo González, que recordava que «a les últimes jornades, el Mallorca ha canviat tant contra el Cadis com contra l’Oviedo».

L’enfrontament, que, tot i que prou diferent, no pot evitar evocar el vespre de les estrelles amb l’Atlético de Madrid a Reus i Fran Carbia fent brillar els seus encara a Segona B, serà una bona oportunitat per «que jugadors que, per unes causes o altres, no havien tingut minuts puguin competir». Un cop recuperat Edgar Hernández, que havia abandonat al matx contra el Getafe per una sobrecàrrega als isquiotibials, Natxo González compta amb les baixes segures de Chrisantus, amb un esquinç; i David Haro, que es recupera dels problemes al maluc derivats de la disputa de la promoció d’ascens.

«Tenim plantilla suficient»

Tot i aquest parèntesi intersetmanal a la lliga, «la resposta ha de continuar sent la mateixa i cada dia hem de treballar per millorar certs aspectes», afegia l’entrenador vitorià del CF Reus, que deia que «com més juguem, millor serà l’adaptació de tots i el grup seguirà creixent». Dels inconvenients d’haver de competir dimecres i dissabte, el tècnic subratllava que «és el que hi ha i haurem d’adaptar-nos. El problema és que no hi ha massa temps de recuperació però tenim plantilla suficient com per gestionar tot això». Dels il·lusionants inicis de l’equip a la categoria de plata, «estem satisfets i tot plegat ens serveix per entendre quin és el camí, i poca cosa més. La temporada és molt llarga i caldrà esperar per treure conclusions», concloïa Natxo González.

tracking